Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | A reapărut Alina Kabaeva. FOTO | Şi-a schimbat înfăţişarea şi arată foarte diferit. Unde a fost surprinsă ”una dintre cele mai misterioase femei”

BREAKING NEWS | A reapărut Alina Kabaeva. FOTO | Şi-a schimbat înfăţişarea şi arată foarte diferit. Unde a fost surprinsă ”una dintre cele mai misterioase femei”galerie foto

Special

Comentarii

Alina Kabaeva, fostă campioană olimpică al gimnastică ritmică şi iubita lui Vladimir Putin, a avut prima apariţie publică după începutul războiului.

Ajunsă la 38 de ani, Alina Kabaeva s-a afişat pentru prima dată în public după ce Rusia a declanşat războiul din Ucraina.

Presa din străinătate a scris în repetate rânduri că fosta campioană olimpică de la gimnastică ritmică s-ar ascunde în Elveţia. Însă ea s-a afişat acum la Moscova.

Prima apariţie publică a Alinei Kabaeva. Şi-a schimbat look-ul şi arată diferit

Despre Alina Kabaeva circulă numeroase zvonuri că ea ar fi fost trimisă de Vladimir Putin să se ascundă în Elveţia, chiar înainte de începutul războiului din Ucraina.

Cei doi ar avea 4 copii împreună, care de asemenea ar fi fost duşi în Elveţia, însă cuplul a ţinut neapărat să păstreze secrete toate informaţiile despre relaţia lor. 

Ba chiar în Elveţia a fost iniţiată şi o petiţie pentru expulzarea Alinei Kabaeva, însă autorităţile elveţiene au declarat ulterior că au investigat cazul şi că n-au informaţii cum că fosta gimnastă s-ar ascunde pe teritoriul ţării lor.

După aproape două luni de mister, Alina Kabaeva a avut prima apariţie publică. Fosta mare gimnastă a participat la un antrenament de gimnastică ritmică pentru juniori, susţinut pe VTB Arena, din Moscova.

Sâmbătă, iubita lui Vladimir Putin urmează să participa la Festivalul Alina, care este un eveniment caritabil, scrie Daily Mail.

Din fotografiile realizate se poate observa că Alina Kabaeva şi-a schimbat înfăţişarea şi revista Cosmopolitan, ediţia în rusă, notează că ”ceva s-a schimbat cu adevărat la faţa lui Kabaeva... legendara sprotivă este vizibil mai drăguţă”.

”Alina Kabaeva este una dintre cele mai misterioase şi secretoase femei din ţara noastră. Gimnasta nu apare aproape niciodată în public, nu apare pe reţelele de socializare şi nu este posibil să o vezi accidental pe stradă sau în centre comerciale”, mai notează cei de la Cosmopolitan, care evită să facă vreo asociere cu Vladimir Putin, pentru a nu încălca cenzura impusă de Kremlin.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU NOUA ÎNFĂŢIŞARE A ALINEI KABAEVA!

Canalul de Telegram Tol'ko Nikomu a comentat şi el apariţia Alinei Kabaeva, şi-a ales bine cuvintele pentru a nu încălca legea, dar a lăsat de înţeles că fosta sportivă a apelat la serviciile chirurgului plastician al lui Vladimir Putin:

”O nouă apariţie rară a Alinei Kabaeva. De data aceasta este îmbrăcată lejer şi este din nou văzută cu o verighetă. Şi da, mâna cosmeticienei familiei este destul de vizibilă”, a scris canalul de Telegram.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: alina kabaeva 

viewscnt
Articole similare