Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Brigadă de arbitri din România la meciul lui Răzvan Lucescu din Conference League

Brigadă de arbitri din România la meciul lui Răzvan Lucescu din Conference League
Comentarii

Pentru meciul din prima etapă a UEFA Conference League dintre HJK Helsinki şi PAOK Salonic, a fost delegată o brigadă de arbitri din România, condusă de Marian Barbu.

Răzvan Lucescu debutează alături de PAOK în UEFA Conference League, a treia competiţie intercluburi din Europa.

PAOK va fi arbitrată de Marian Barbu, alături de arbitrii asistenţi Mihai Marica, Laszlo Bucsi şi al patrulea arbitru, Sebastian Colţescu.

În camera VAR se vor afla Cătălin Popa şi Andrei Chivulete.

PAOK a încheiat sezonul trecut din Grecia pe locul 4, loc care a trimis echipa lui Răzvan Lucescu în turul doi preliminar al UEFA Conference League.

Lucescu a avut de trecut de echipe precum Beitar Ierusalim (Israel), Hajduk Split (Croaţia) şi Hearts (Scoţia) pentru a ajunge în grupele competiţiei.

Adversara celor de la PAOK, HJK Helsinki, a avut un traseu diferit spre grupele Conference League.

Campioana Finlandei a început parcursul european în primul tur preliminar UEFA Champions League, în care a fost eliminată de Molde.

Ajunsă în preliminariile UEFA Europa League, HJK a dat de Qarabag, din Azerbaidjan, echipă care a învins-o cu scorul de 4-2 la general.

Într-un final, finlandezii şi-au jucat şansa împotriva celor de la Farul Constanţa, pentru un loc în grupele UEFA Conference League.

După o înfrângere cu 2-1 la Ovidiu, HJK a avut forţa să revină şi a eliminat-o pe Farul din Europa.

Pe lângă cele două echipe care vor juca joi seară, în aceeaşi grupă se mai află Eintracht Frankfurt (Germania) şi Aberdeen (Scoţia).

 

 

Afla mai multe despre: razvan lucescupaok 

viewscnt
Articole similare