adplus-dvertising
You are here:

Ce a apărut în peluza suspendată de UEFA pe Arena Naţională la FCSB - Dunajská Streda | FOTO

Ce a apărut în peluza suspendată de UEFA pe Arena Naţională la FCSB - Dunajská Streda | FOTOgalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB, echipa gazdă a partidei cu Dunajská Streda, nu a putut deschide o peluză întreagă la returul din turul al treilea preliminar Conference League.

Ce mesaj a fost afişat în peluza închisă de UEFA la FCSB - DAC 1904 Dunajská Streda

Gazdele s-au conformat după sancţiunea UEFA. După ce suporterii FCSB au cântat cântecul tradiţional la adresa Rapidului, forul a pedepsit clubul finanţat de Gigi Becali. 

La partida cu echipa din Slovacia, peluza a fost închisă, iar în mijloc a fost afişat mesajul NO TO RACISM. Astfel, gazdele au pierdut 12.000 de locuri care în mod normal ar fi fost disponibile. 

Într-o intervenţie pentru Orange Sport, Mihai Stoica a dat asigurări că clubul nu poate fi acuzat de rasism şi a spus că e deranjat de alte scandări de pe stadioane. 

Comisia de Apel a UEFA a decis sancţionarea FCSB, ca urmare a problemelor de la meciul dintre echipa bucureşteană şi Saburtalo, disputat în data de 28 iulie, în Conference League.

Astfel, FCSB a primit o amendă de 50.000 de euro şi va trebui să joace următorul meci de acasă, cel cu DAC, cu tribuna sud a stadionului închisă, din cauza comportamentului rasist al suporterilor.

De asemenea, FCSB a fost nevoită să afişeze la meciul de acasă din cupele europene un banner cu mesajul #NoToRacism.

În plus, echipa bucureşteană a fost amendată cu 1.500 de euro pentru aruncarea de obiecte de către fani.

viewscnt
Articole similare