Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce lovitură pentru Gigi Becali! Jucătorul căzut în dizgraţie la FCSB, dorit de un club din Europa League

Ce lovitură pentru Gigi Becali! Jucătorul căzut în dizgraţie la FCSB, dorit de un club din Europa League

FCSB

Comentarii

Gigi Becali are multe idei în cap la FCSB pentru perioada din iarnă, iar la una dintre ele ar putea fi ajutat de un club din străinătate, care ar fi dispus să transfere un jucător ce nu mai prinde echipa de start.

FCSB se pregăteşte de o nouă iarnă cu schimbări masive în lotul de jucători, iar pe lângă venirile deja anunţate, vor exista şi plecări.

Jucătorul care a ajuns rezervă la FCSB, dorit de un club prezent în cupele europene

Una dintre ele ar putea fi Joyskim Dawa, fundaşul central care a lipsit în ultima perioadă din echipa de stat a roş-albaştrilor.

De Dawa ar fi interesată Olympiakos, iar formaţia elenă chiar o să trimită un reprezentant să-l vadă la lucru pe jucătorul liderului din România, conform Prosport.

Dacă într-o vreme Gigi Becali cerea pe fundaşul său patru milioane de euro, acum preţul său a scăzut mult, având în vedere noul statut pe care îl are jucătorul la FCSB.

Olympiakos a mai fost interesată de Dawa în vară, atunci când oferea 2,5 milioane de euro, dar transferul nu s-a mai realizat.

Contractul lui Joyskim Dawa expiră la finalul sezonului, dar există o clauză de prelungire a înţelegerii pe încă trei ani, la dorinţa clubului.

De când a venit la FCSB, Dawa a jucat 68 de meciuri, reuşind şi şapte goluri şi două pase decisive. Are nouă selecţii şi în naţionala Camerunului.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalijoyskim dawaolympiakos 

viewscnt
Articole similare