You are here:

Ce nu s-a văzut după finalul imaginilor! O a treia persoană s-a implicat în bătaia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Cine e: "Bătut şi el" | VIDEO

Ce nu s-a văzut după finalul imaginilor! O a treia persoană s-a implicat în bătaia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Cine e: "Bătut şi el" | VIDEO

Diverse

Comentarii

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au fost protagoniştii unui episod regretabil, iar acum fiecare îşi caută dreptatea. Agenta de fotbalişti spune că o a treia persoană a fost implicată în incident. În versiunea prezentată, ea anunţă că persoana respectivă a fost agresată, de asmenea, de antrenorul lui Neftci Baku.

A treia persoană implicată în bătaia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

Bătaia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf a fost filmată, iar potrivit imaginilor impresara şi antrenorul îşi dau palme şi pumni, în plină stradă, în Snagov. 

Soţia antrenorului susţine că scena a fost filmată de finul său, pe care l-a rugat să înregistreze pentru a avea dovezi. De asemenea, Anamaria Prodan anunţă că după ce persoana respectivă a încheiat filmarea duelul ar fi continuat cu aceeaşi agresivitate. 

"Sunt plângeri penale, este plângerea finului meu, care a fost lovit cu bestialitate, bătut, i s-au rupt hainele de pe el doar pentru faptul că omul a filmat de frică când a văzut tot ceea ce se întâmplă în faţa lui, iar eu l-am întrebat dacă a filmat ca să mergem la poliţie. 

Pentru că era deja a treia oară când mă duceam la poliţie şi nu aveam probe", a spus Anamaria Prodan, duminică, la Antena 3.

"Ce aţi văzut acum a mai venit de trei ori, deci s-a mai întâmplat. (...) Tot ceea ce vedeţi astăzi la Reghecampf nu cred că aţi văzut timp de 16 ani cât a fost cu mine. Omul trăia într-o altă lume, avea alte valori despre viaţă. Avea alt anturaj", a adăugat agenta. 

VIDEO Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au bătut

Ce a transmis Poliţia

Scandalul s-a lăsat cu dosare penale pentru cei doi soţi, iar autorităţile au confirmat că o a treia persoană, apropiatul impresarei Anamaria Prodan, care a filmat scena, a depus plângere. 

"În acelaşi timp, la sediu Poliţiei Staţiunii Snagov, un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, a sesizat faptul că, a fost agresat fizic, prin lovire, de către primul bărbat menţionat, în acest sens fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ameninţare”, se arată în comunicatul emis vineri seara, la câteva ore de la bătaia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. 

Reacţia lui Laurenţiu Reghecampf după scadalul în plină stradă cu Anamaria Prodan. Ce a spus antrenorul lui Neftci Baku

 

Afla mai multe despre: anamaria prodanlaurentiu reghecampfbataie anamaria prodan laurentiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare

Au mai rămas

Vezi trailerul