Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce post i-a fost propus lui MM Stoica, departe de FCSB. Dragomir a dat de gol alegerea în plin "război" cu apropiatul lui Gigi Becali | EXCLUSIV

Ce post i-a fost propus lui MM Stoica, departe de FCSB. Dragomir a dat de gol alegerea în plin "război" cu apropiatul lui Gigi Becali | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, n-a trecut peste declaraţiile managerului general al FCSB, Mihai Stoica, şi a dezvăluit cum a ajuns să-l propună într-o altă funcţie de conducere din fotbalul românesc.

Continuă schimbul de replici dintre MM Stoica şi Dumitru Dragomir

După ce FCSB a pierdut cu 1-2 pe teren propriu meciul disputat împotriva formaţiei norvegiene Viking Stavanger, joi seară, în prima manşă a play-off-ului Conference League, Dumitru Dragomir a analizat prestaţia echipei antrenate de Nicolae Dică. 

Analiza tactică a fostului preşedinte al LPF a stârnit indignarea lui Mihai Stoica, care n-a suportat observaţiile lui Dumitru Dragomir. 

La câteva zile distanţă, "Corleone" a venit cu o nouă replică pentru apropiatul lui Gigi Becali. 

"Nu sunt supărat. El mai zice, eu îi trag câte-o ştachie, ca să se înveţe să nu mai pomenească numele de Dragomir, că eu nu m-am legat înainte de el. El cu mine se ia? Ce Dumnezeu... Să se înveţe minte, să nu se mai lege de mine, câştigase meciul (n.r. - cu Viking) şi eu n-am ştiut? 

El mă jigneşte pe mine? Păi, îl ţin jumătate de an numai în jigniri de nu ştie să ajungă nici acasă. Ştie să dea din gură, de multe ori spune numai prostii, n-am nimic cu el, mai greşesc şi eu", a declarat Dumitru Dragomir pentru Orange Sport. 

Cum a ajuns Mihai Stoica să fie propus la LPF

În urmă cu şase ani, după ce Dumitru Dragomir a fost înlocuit la LPF, Mihai Stoica a fost văzut drept un posibil înlocuitor al actualului preşedinte, Gino Iorgulescu. 

Chiar "Oracolul" a fost cel care l-a propus pe managerul general al FCSB la LPF. Dumitru Dragomir a recunoscut că a fost influenţat şi de fiul său, deşi la acel moment a înaintat şi alte două nume potrivite pentru postul de preşedinte la LPF, printre care Mihai Stoica, Ionel Dănciulescu şi Ioan Horoba. 

"L-am propus la ligă (n.r. - la LPF). Bogdan (n.r. - fiul lui Dumitru Dragomir) mi-a reproşat (n.r. - schimbul de replici), mi-a zis <<Tati, lasă-l în pace, e prieten cu mine>>. Atunci când l-am propus la LPF, l-am propus că mi-a zis copilul meu <<Mai spune, mă, şi de Stoica ceva bun, că e prieten cu mine>>. 

Când se apucă de cineva care e mai tare în gură decât el, să spună adevărul, nu minciuni. Minciuna iese la suprafaţă. Eu vorbesc pe probe, el pe ce? Dacă au luat bătaie, zice <<Am luat bătaie, dar am jucat frumos>>

Bă, sunteţi nebuni la cap? În ce viaţă fotbalistică aţi auzit voi de aşa ceva? Înseamnă că aţi fost proşti", a mai spus Dumitru Dragomir. 

Afla mai multe despre: mihai stoicadumitru dragomirfcsblpfgigi becali 

viewscnt
Articole similare