Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce s-a întâmplat după 24 de ore cu generalul arătat cu degetul de Gigi Becali. Finanţatorul FCSB tuna: "Toţi care s-au luat cu mine au căzut în belele"

Ce s-a întâmplat după 24 de ore cu generalul arătat cu degetul de Gigi Becali. Finanţatorul FCSB tuna: "Toţi care s-au luat cu mine au căzut în belele"

FCSB

Comentarii

În ultima conferinţă de presă, finanţatorul FCSB, Gigi Becali, i-a numit pe generalii pe care-i consideră răspunzători pentru trcerea Stelei în "curtea" sa. De asemenea, l-a numit pe Cătălin Zisu drept cel mai puternic dintre ei şi a ameninţat că cei care i s-au opus au avut probleme.

Declaraţiile lui Gigi Becali au ajuns în rândul generalilor cu legături la CSA Steaua

Şansa ratată de a reveni în Ghencea a aplificat disputa dintre Gigi Becali şi Steaua Bucureşti. În cadrul unei conferinţe de presă în care a prezentat dosarul în care era corespondenţa cu conducerea "militarilor", finanţatorul FCSB i-a numit, din nou, pe cei pe care-i consideră decidenţi ai trecerii brandului pe societatea sa. 

"Vin cu actele şi vedem, miniştrii mi-au dat echipa. Babiuc, Bădălan, Zisu, Pigui au semnat. Nu eram nebun să dau 10 milioane de euro ca să-mi dea acţiuni la Ghimpaţii din Deal. Am dat banii ca să am acţiuni la Steaua", a declarat afaceristul, joi. 

În timp ce generalul în retragere Eugen Bădălan a ieşit public şi a acuzat nereguli la trecerea Stelei la Gigi Becali, cel pe care Gigi Becali îl consideră cel mai puternic păstrează distanţa. 

Cătălin Zisu este bănuit de Gigi Becali că se află în spatele lui Florin Talpan şi în spatele negocierilor eşuate ale FCSB de a reveni în Ghencea.

Cătălin Zisu este activ în armată, este Comandantul Comandamentului Logistic Întrunit, iar în trecut a avut disputele sale cu Gigi Becali în privinţa Stelei Bucureşti. 

După declaraţia lui Gigi Becali care a atras toată atenţia asupra sa, generalul a reacţionat opus faţă de Eugen Bădălan.

Din informaţiile Orange Sport, vorbele spuse de finanţatorul FCSB au ajuns la urechile lui Cătălin Zisu, care nu doreşte să intre într-o dispută publică şi care preferă să fie discret în această perioadă. 

El păstrează distanţa şi chiar şi-a contramandat câteva întâlniri pe care le avea în plan, după declaraţiile lui Gigi Becali.

Gigi Becali ameninţa: "Toţi care-mi fac mie rele doar în belele vor cădea"

Corpul de control trimis de premierul Marcel Ciolacu la CSA Steaua l-a impulsionat pe Gigi Becali, care a cerut public un control şi la Comandamentul Logistic Întrunit. 

"La logistică (n.r. - unde activează Cătălin Zisu) sunt miliardele de bani, poate trimite şi DNA un control acolo să verifice miliardele. 

Toţi care s-au luat cu mine au căzut în belele, toţi. O să vedeţi. Toţi care-mi fac mie rele, că n-am treabă cu ei, doar în belele vor cădea, o să vedeţi", a mai spus finanţatorul FCSB, Gigi Becali. 

Afla mai multe despre: gigi becalicatalin zisufcsb steauafcsb ghencea 

viewscnt
Articole similare