Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cea mai "slabă" echipă a sezonului din Superliga, alcătuită în studioul Orange Sport: "Dacă joacă împreună, nu retrogradează" | EXCLUSIV

Cea mai "slabă" echipă a sezonului din Superliga, alcătuită în studioul Orange Sport: "Dacă joacă împreună, nu retrogradează" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Andrei Vochin şi Cosmin Băleanu au alcătuit cea mai slabă echipă a sezonului din Superliga, poziţie după poziţie.

În direct la emisiunea Sport Report, cei doi experţi au creat cea mai slabă echipă a sezonului din Superligă, alcătuită din jucătorii cu cele mai slabe prestaţii, pe fiecare poziţie în parte.

Octavian Vâlceanu a fost desemnat titularul echipei fotbaliştilor care au dezamăgit în acest sezon. Cealaltă variantă pentru acest post a fost Robert Popa, unul dintre portarii celor de la FC U Craiova 1948.

Cel mai slab "11" din Superliga, alcătuit la emisiunea Sport Report

"L-aş alege pe Vâlceanu, e şi mai experimentat, a gafat de asemenea manieră încât şi-a dus echipa în Liga 2", a declarat Andrei Vochin.

Linia de patru fundaşi este alcătuită din Pyry Soiri, Leo Lacroix, Rokas Lekiatas şi Andrei Borza.

"Rămân la Soiri, vine din străinătate, în mod normal jucătorii străini ar trebui să aducă calitate", a spus Vochin, despre finlandezul Universităţii Craiova.

Cât despre fundaşii rivalei FC U Craiova 1948, Cosmin Băleanu a ajuns la o concluzie îngrijorătoare despre cei doi fundaşi centrali aduşi la echipa lui Mititelu.

"Ăştia sunt oamenii din cauza cărora a retrogradat Craiova (n.r. Lacroix şi Lekiatas)", a spus Băleanu.

Pe postul de fundaş stânga, dezamăgirea venirii lui Andrei Borza la Rapid nu a putut fi uitată de către Andrei Vochin, care a scos în evidenţă şi escapada tânărului fundaş lateral, de la Iaşi.

"Dezamăgirea prestaţiilor sale a venit la pachet pentru ce a putut să facă extrasportiv, din ce s-a aflat, ce a făcut la Iaşi.", a remarcat Vochin.

"Aveam nişte aşteptări, a fost cumpărat pentru bani bunicei pentru campionatul nostru, poate e prea tânăr", a adăugat Cosmin Băleanu.

Compartimentul median este alcătuit din Damian Djokovic, Omar El Kaddouri şi Dragoş Nedelcu sau Vlad Achim.

"Eu l-aş alege pe Djokovic, pentru că a reuşit să joace foarte slab la două echipe importante, n-a jucat la Rapid, a jucat foarte slab, la FCSB la început mişca, în cupele europene. Numărul doi este Nedelcu, punct.", a punctat Băleanu.

Andrei Vochin consideră faptul că Vlad Achim a fost inferior în comparaţie cu Dragoş Nedelcu, în condiţiile în care FC U Craiova 1948 a retrogradat în Liga 2.

"Şi eu sunt de acord la Djokovic, la al doilea... nu merg pe Nedelcu şi îl voi alege pe Achim. Nu a fost ceea ce aşteptau în sezonul ăsta, echipa lui Nedelcu n-a prins Europa, echipa lui Achim n-a prins Liga 1.", a spus Andrei Vochin.

Cât despre El Kaddouri, Vochin spune că istoricul său de accidentări ar fi trebuit luat în calcul înainte de transferul său la CFR Cluj.

"Eu m-aş îndrepta spre Kaddouri, nu i-aş da lui 'zmeura' ci celui care l-a adus. Faptul că a rămas accidentat atâta vreme... era de aşteptat dacă te uiţi pe istoricul lui de accidentări", a punctat Vochin.

Pe postul de atacant lateral stânga, Yassine Bahassa este jucătorul care a ieşit în evidenţă prin prestaţiile sale sub aşteptările clubului.

Alexandru Işfan, jucătorul adus de Universitatea Craiova cu 650.000 de euro de la FC Argeş, împrumutat la Petrolul Ploieşti în acest sezon, a fost desemnat cel mai slab pe poziţia de atacant pe flancul drept.

"El n-a reuşit să speculeze niciun fel de meci, a fost cumpărat pentru o asemenea sumă şi totuşi n-ai făcut nimic acolo. Ai fost împrumutat la Petrolul, iar nici acolo nu faci nimic, ca realizări nu ştiu dacă are o pasă de gol în a doua parte a campionatului", a spus Vochin.

Pentru postul de atacant central, Peter Michael, fotbalistul ajuns în iarnă la CFR Cluj, a fost votat de ambii invitaţi din studio drept cel mai dezamăgitor vârf de atac al sezonului.

"Săracul chiar a avut momente virale, chiar era dorit să joace titular", a încheiat Vochin. 

Cosmin Băleanu a făcut o remarca asupra întregului "11" şi a spus, în mod ironic, că aceşti jucători ar reuşi să evite retrogradarea în liga secundă.

"Dacă joacă echipa asta, nu retrogradează", a mai spus Băleanu.

Afla mai multe despre: superligacosmin baleanuandrei vochin 

viewscnt
Articole similare