Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Cei trei nu mai vin vreodată la naţională"! Au peste 90 de meciuri împreună pentru România: "Credeau că pleacă selecţionerul. Li s-a înfundat"

"Cei trei nu mai vin vreodată la naţională"! Au peste 90 de meciuri împreună pentru România: "Credeau că pleacă selecţionerul. Li s-a înfundat"

Echipa națională

Comentarii

Experţii Orange Sport, Basarab Panduru şi Mihai Stoica, au dezbătut perspectiva a trei fotbalişti folosiţi de Edi Iordănescu, dar la care selecţionerul a renunţat pe parcursul mandatului său, din diferite motive. Fostul jucător al Stelei a fost tranşant şi a considerat că Iordănescu junior nu se va mai baza pe ei.

Cei trei fotbalişti care ar putea lipsi din echipa naţională cât timp va fi Edi Iordănescu: "Uite că li s-a înfundat acum"

Calificarea naţionalei României la EURO 2024 cu grupul pe care Edi Iordănescu l-a definitivat ar putea însemna o uşă închisă pentru trei fotbalişti importanţi. 

După ce l-au amintit şi pe Daniel Boloca, cel care a avut un mesaj tranşant faţă de naţionala României, Silviu Tudor Samuilă, MM Stoica şi Basarab Panduru au dezbătut viitorul în echipa naţională a trei fotbalişti importanţi. 

Până să califice echipa la EURO 2024, Edi Iordănescu a traversat o perioadă slabă în Liga Naţiunilor. Chiar din acel moment au apărut informaţii despre dezacordul dintre selecţioner şi anumiţi fotbalişti convocaţi. 

Printre ei, Andrei Ivan, care tot a aşteptat semnul care n-a mai venit din partea lui Edi Iordănescu. De asemenea, la un moment dat chiar Edi Iordănescu vorbea despre dorinţa jucătorilor Alex Mitriţă şi Alex Maxim de a mai veni la naţională. 

Basarab Panduru este sigur: Ivan, Mitriţă şi Maxim nu mai vin la naţională

Silviu Tudor Samuilă: Credeţi că Mitriţă şi Ivan regretă faptul că nu s-au integrat? Consider că nici n-au crezut în Edi Iordănescu.

MM Stoica: Maxim mai bine spus.

Basarab Panduru: Părea că merge până acum să fii altfel, că după oricum pleacă antrenorul şi tu tot vii. Uite că li s-a înfundat acum. Nu cred că mai vin niciodată ăştia, nici Mitriţă, nici Ivan, nici Maxim. 

MM Stoica: Un fotbalist care joacă şi are cifre într-un campionat net superior campionatului nostru şi vin alţii care joacă în campionate mai slabe, pentru simplul motiv că nu i-a plăcut la echipa naţională... Aşa s-a întâmplat şi cu Cantona, care n-a venit şi au ieşit campioni mondiali. Ştii ce se întâmplă? Băieţii ăştia strălucesc, că ei au făcut performanţa asta. Neînvinşi e greu să spui că-l aduci pe ăla, îl scot pe ăla şi-l las acasă. Păi, oamenii au făcut. 

Basarab Panduru: Nici nu i-ai trecut aici (n.r. - pe lista cu felul în care va arăta lotul României la EURO 2024) pe cei trei. 

La finalul calificării, Edi Iordănescu a vorbit despre viitorul său pe banca naţionalei României. 

  • 56 de meciuri are Maxim pentru România, iar ultima dată a fost în lot cu Muntenegru, 0-3, în iunie 2022. 
  • 18 meciuri a strâns Mitriţă sub tricolor, iar ultima dată a fost pe bancă în victoria 1-0 cu Finlanda, din iunie 2022. 
  • 17 meciuri a jucat Ivan pentru România, iar pe teren a fost ultima dată cu Bosnia, scor 1-0, în iunie 2022. 

Afla mai multe despre: edi iordanescubasarab pandurumm stoicaandrei ivanalex mitritaalex maxim 

viewscnt
Articole similare