Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cel mai dificil postsezon pentru Boston Celtics în NBA. Au jucat pe sistemul ”Dacă nu câştigi, eşti OUT”

Cel mai dificil postsezon pentru Boston Celtics în NBA. Au jucat pe sistemul ”Dacă nu câştigi, eşti OUT”

NBA

Comentarii

Boston Celtics sunt la un pas de finala NBA, după de au revenit de la 0-3 şi au împins seria epică cu Miami Heat într-un meci decisiv ce se va disputa chiar la TD Garden din Boston. Dar ”verzii” au mai scris o nouă pagină în istoria NBA.

Boston Celtics şi Miami Heat se pregătesc de meciul decisiv din finala Conferinţei de Est, o finală istorică, în care Celtics au refăcut un deficit de 0-3 şi au împins seria într-o a şaptea partidă.

Pe lângă ”verzii” din Boston, doar alte trei echipe au mai stabilit aşa ceva în istoria NBA, în 150 de dueluri anterioare.

Cel mai dificil postsezon pentru Boston Celtics. Câte meciuri au câştigat sub ameninţarea eliminării din play-off-ul NBA

Dar echipa condusă de Joe Mazzulla a mai reuşit o performanţă incredibilă, în această finală a Estului.

Meciul al şaselea, unul epic, câştigat de cei de la Celtics în faţa celor de la Heat a fost cea de-a cincea victorie a lor în acest postsezon când se confruntă cu eliminarea. 

Doar alte cinci echipe au câştigat cinci meciuri eliminatorii într-un singur postsezon în istoria NBA:

  • Denver Nuggets (2020): 6
  • Denver Nuggets (1994): 6
  • Miami Heat (1997): 5
  • Houston Rockets (1995): 5
  • Phoenix Suns (1993): 5

Astfel, în cazul în care ar câştiga şi meciul al şaptelea, Boston ar ajunge la şase partide în acest postsezon în care dacă ar fi pierdut, ar fi fost eliminaţi, ceea ce ar fi însemnat sezon încheiat pentru favoriţii Estului.

Totuşi, Celtics şi-au dat restart de fiecare dată în ultimul moment şi acum sunt la pus de finala NBA.

În acest postsezon din Est, Boston a trecut de Atlanta Hawks în sferturi (4-2), de Philadelphia 76ers în semifinale (4-3), iar în finala de Conferinţă cu Miami Heat este 3-3 la general.

Meciul decisiv al finalei Conferinţei de Est dintre Miami Heat şi Boston Celtics se va disputa pe TD Garden din Boston, luni spre marţi noapte, 30 mai, de la ora 3:30, în exclusivitate pe Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: nbabachetboston celtics 

viewscnt
Articole similare