Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR a eliminat-o pe Rapid, dar Cristi Balaj este neliniştit. ”M-am speriat”. Momentul în care preşedintele clujenilor s-a panicat

CFR a eliminat-o pe Rapid, dar Cristi Balaj este neliniştit. ”M-am speriat”. Momentul în care preşedintele clujenilor s-a panicat

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a remizat în Giuleşti, contra Rapidului, scor 0-0, şi a obţinut calificarea în sferturile Cupei României. Cu toate acestea, bucuria oficialilor clujeni a fost umbrită de accidentarea lui Ciprian Deac.

S-a ”rupt” locomotiva CFR-ului: Deac ratează derby-ul cu FCSB!

Cristi Balaj, preşedintele ”feroviarilor”, a spus că este mulţumit de calificarea clujenilor, însă s-a declarat îngrijorat de starea de sănptate a lui Ciprian Deac. Fostul jucător al Rapidului a fost înlocuit de Andrea Mandorlini, după ce Jayson Papeau s-a dezechilibrat şi a căzut peste piciorul său.

”Sunt mulţumit de rezultat, în condiţiile date. Sper ca Deac să nu fi suferit o accidentare gravă. M-am speriat pentru că l-a prins cu piciorul în pământ. A fost un accident nefericit. Jucătorul de la Rapid nu a avut nicio vină.

Faptul că ne-am adunat târziu, că mulţi jucători nu au participat la pregătirea din vară, plus absenţa celor care au fost la loturile naţionale au făcut să avem aceste greutăţi.  Cupa este importantă deoarece îţi dă posibilitatea să evoluezi în Europa League, dacă nu câştigi campionatul.

Fiind un obiectiv, Cupa României era singura şansă prin care puteam să continuăm în această competiţie şi atunci era important să folosim primul 11. Sper să avem toţi jucătorii valizi pentru meciul cu FCSB. Sper să revină Otele, Birligea şi ceilalţi jucători care lipsesc”, a spus Cristi Balaj, la Orange Sport.

Primul obiectiv ratat de Rapid în acest sezon. Cupa nu merge în Giuleşti!

CFR Cluj a fost salvată în prima repriză de intervenţiile portarului Sava, care a scos în minutul 24 la dubla ocazie Borja Valle şi apoi Papeau. Oaspeţii au replicat prin şutul pe lângă poartă al lui Matei Ilie, iar giuleştenii au mai trecut pe lângă gol în minutul 70, când Răzvan Sava a scos incredibil şutul lui Funsho. S-a încheiat fără gol în Giuleşti, scor alb care a avantajat echipa oaspete, CFR Cluj, calificată astfel în sferturile Cupei, de pe locul secund în grupa B, unde a adunat 5 puncte. Rapid s-a clasat pe locul al treilea, cu 5 puncte.

La Botoşani, Universitatea Cluj nu a avut probleme cu lanterna roşie a campionatului. Ianis Stoica a deschis scorul în minutul 5, apoi arbitrul a dictat penalti pentru oaspeţi, în minutul 32, iar Manu a transformat lovitura de pedeapsă, în minutul 35. Repriza secundă a adus şi al treilea gol al clujenilor, venit după un luft al lui Şeroni, greşeală de care a profitat Ianis Stoica, în minutul 60. Tabela a fost închisă de Fossati, în minutul 78. Cu victoria de la Botoşani, Universitatea Cluj a făcut 7 puncte şi a câştigat grupa B, calificându-se în sferturile Cupei României.

Într-un alt meci disputat în cadrul grupei B, CSA Steaua s-a impus cu 3-2 în deplasare, cu CSM Alexandria. Autorii golurilor au fost David Matei (min. 47) şi Chunchukov (min. 58 şi 86), în timp ce pentru gazde a înscris Simon, în minutele 88 şi 90+1. Steliştii s-au clasat pe locul al patrulea, cu 4 puncte.

 
 
 

Afla mai multe despre: cfr clujcristi balajrapiddeac 

viewscnt
Articole similare