Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu cred în niciun caz că noul antrenor are vreo vină”. Conducerea lui Dinamo îi acordă răbdare lui Zeljko Kopic

”Nu cred în niciun caz că noul antrenor are vreo vină”. Conducerea lui Dinamo îi acordă răbdare lui Zeljko Kopic
Comentarii

Dinamo nu se regăseşte nici sub comanda noului antrenor, croatul Zeljko Kopic, dar conducerea ”câinilor” are încredere că acesta poate redresa situaţia echipei.

Dinamo a fost învinsă de Sepsi OSK, scor 1-2, în ultimul meci al etapei a 18-a a Superligii. 

Este a patra înfrângere consecutivă pentru bucureşteni şi al 12-lea meci la rând fără victorie pentru echipa lui Zeljko Kopic.

”Nu are vreo vină. A venit de prea puţine zile”

După ce administratorul special de la Dinamo, Andrei Nicolescu, a avut un discurs extrem de dur chiar la finalul meciului, administratorul judiciar al ”câinilor”, Răzvan Zăvăleanu, a văzut partea plină a paharului în partida cu Sepsi.

Acesta este de părere că acest eşec nu i se poate imputa antrenorului Zeljko Kopic, venit de foarte puţină vreme la echipă.

”Nu cred în niciun caz că noul antrenor are vreo vină pentru acest rezultat (n.n. înfrângerea cu Sepsi, scor 1-2). A venit de prea puţine zile încât să ne dăm seama de ceea ce poate să facă. 

La prima vedere, el pare un antrenor experimentat, exigent, care sperăm să aibă rezultate. Referitor la joc, în repriza a doua ne-am mişcat mai bine. 

Dacă n-am fi fost văduviţi măcar de un penalty, probabil că am fi putut să scoatem un rezultat mai bun acolo”, a declarat Zăvăleanu, conform Prosport.

Dinamo este penultima în clasament, cu doar 10 puncte acumulate în 18 etape. Echipa de pe locul 14, FCU Craiova, are 18 puncte.

Afla mai multe despre: dinamosuperligazeljko kopic 

viewscnt
Articole similare