Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR, transfer de TOP! "Fără să citească", a semnat contractul: mutarea in Gruia s-a făcut! | EXCLUSIV

CFR, transfer de TOP! "Fără să citească", a semnat contractul: mutarea in Gruia s-a făcut! | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a dat o lovitură de imagine în această vară, prin transferul lui Panagiotis Tachtsidis. Fostul mijlocaş al Romei a ajuns în Gruia la dorinţa antrenorului Andrea Mandorlini, care l-a avut sub comandă pe grec la Hellas Verona, în urmă cu aproape un deceniu.

CFR nu a avut nicio emoţie când a negociat cu Tachtsidis: ”Nici nu a citit contractul”

Inviat în studioul Orange Sport, Marius Bilaşco, directorul sportiv al fostei campioane, a dezvăluit cum au decurs negocierile cu Panagiotis. Oficialul gruării din Gruia a a declarat că grecul a fost de acord cu propunerea CFR-ului din prima, iar mutarea s-a realizat fără probleme şi datorită relaţiei sale cu Andrea Mandorlini.

Mai mult decât atât, Bilaşco a susţinut că Tachtsidis îşi doreşte să continue şi din sezonul următor.

"Până în vară, cu opţiune de prelungire. E o chestie în oglindă. El a venit singur, a venit, a semnat contractul. Nici nu l-a citit, l-a dat la un avocat, a zis că e ok. 'Semnez!'. Am avut noroc, faptul că a lucrat şi cu Mandorlini, are o relaţie mai veche, au lucrat împreună. El a început să ne cunoască mai bine. Ne-a spus că îşi doreşte să rămână şi din vară", a spus Marius Bilaşco, la Orange Sport.

Cine este Panagiotis Tachtsidis?

Având o carieră remarcabilă, cu 354 de meciuri, Panagiotis a jucat 156 de partide în Serie A pentru AS Roma, Torino, Cagliari, Lecce, Genoa, Hellas Verona, Catania şi Cesena. Mijlocaşul de 32 de ani a mai evoluat în ţara natală la AEK Atena şi Olympiacos, în Arabia Saudită pentru Al-Fayha, dar şi în Emiratele Arabe Unite la Khor Fakkan

La vârsta de 21 de ani, fotbalistul a fost convocat pentru prima dată la naţionala mare a Greciei, reprezentativă pentru care a bifat 25 de selecţii, şi alături de care a participat la Cupa Mondială din Brazilia în 2014.

În acest sezon, fotbalistul elen a bifat 16 meciuri în toate competiţiile, a marcat un gol şi a dat o pasă decisivă.

 

Afla mai multe despre: cfrtachtidisneluţu varga 

viewscnt
Articole similare