Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Charalambous răsuflă uşurat: ”Îi mulţumim lui Dumnezeu”. Rezervele FCSB-ului au decis duelul cu Sepsi: ”Un jucător separat nu poate câştiga”

Charalambous răsuflă uşurat: ”Îi mulţumim lui Dumnezeu”. Rezervele FCSB-ului au decis duelul cu Sepsi: ”Un jucător separat nu poate câştiga”

FCSB

Comentarii

Antrenorul formaţiei FCSB, Elias Charalambous (42 de ani), a tras concluziile după victoria reuşită de formaţia bucureşteană în faţa echipei Sepsi, pe Arena Naţională.

FCSB a învins-o pe Sepsi, scor 3-1, pe Arena Naţională, în ultimul meci al etapei a şaptea din play-off-ul Superligii.

Sepsi a avut ocazii în startul primei reprize, dar Târnovanu a intervenit salvator în două rânduri.

În minutul 28, FCSB a deschis scorul prin Miculescu, iar cinci minute mai târziu Sorescu l-a driblat pe Niczuly însă a alunecat, i-a pasat apoi lui Miculescu, dar şutul acestuia a fost blocat de portarul oaspeţilor.

În minutul 45+2, Niczuly l-a faultat pe Sorescu în careu şi s-a dictat penalty, dar goalkeeper-ul lui Sepsi a parat şutul lui Radunovic de la punctul cu var.

Bucureştenii au avut o bară în minutul 65, la o lovitură liberă a lui Florinel Coman, iar Sepsi a egalat prin Tudorie, în minutul 68.

A fost însă egalitate doar timp de şase minute, pentru că, în minutul 74, Ovidiu Popescu a readus gazdele în avantaj cu un şut din careu, iar Cordea a stabilit scorul final în minutul 79, înscriind din pasa lui Florinel Coman.

Concluziile lui Charalambous: ”Îi mulţumim lui Dumnezeu. Un jucător separat nu poate câştiga meciul”

La finalul meciului, Elias Charalambous a fost extrem de mulţumit de rezultat şi speră ca echipa sa să aibă câştig de cauză în acest final încins de campionat în lupta cu Farul.

"Ne apropiem de finalul sezonului şi orice meci este important pentru noi. Am reuşit să luăm trei puncte, ştiam de la început că va fi foarte greu, ştiam că vom suferi, dar băieţii au jucat bine 90 de minute, au dat totul.

Când astfel de situaţii se întâmplă (n.r. când Radunovic a ratat un penalty), îmi vin în minte amintiri din trecut: în fotbal, când nu înscrii golul al doilea, poate primeşti unul. Asta s-a şi întâmplat şi Sepsi a egalat.

Dar îi mulţumim lui Dumnezeu că am înscris golul al doilea, care a fost foarte important pentru noi şi jucătorii au fost mult mai relaxaţi şi-au arătat calitatea şi au mai marcat un gol şi mai puteau să înscrie.

Pentru mine, Sepsi e una dintre cele mai de calitate echipe din campionat şi prezenţa din finala Cupei arată calitatea lor. Dar noi avem cea mai bună echipă din Ligă, din punctul meu de verere.

Sepsi a venit fără pesiune, nu ca noi, care aveam nevoie de rezultat mult mai mult decât ei. Dar îi mulţumim lui Dumnezeu că am câştigat.

V-am spus înainte de joc că avem o echipă mare şi bună şi că orice fotbalist poate juca, iar azi aţi văzut că jucătorii care nu au jucat prea mult (n.r. Miculescu), atunci când intră, joacă bine, dacă se antrenează bine.

Când ai şansa, trebuie să joci. Asta e mentalitatea pe care eu vreau să o construiesc la această echipă şi sunt foarte mulţumit de băieţi.

Coman e un jucător foarte important pentru echipă, are calitate, are personalitate, o arată pe teren, e foarte important, dar noi suntem o echipă, cu calităţi din partea tuturor. Un jucător separat nu poate câştiga meciul. Aşa lucrăm noi", a declarat Charalambous, după meci.

 

Afla mai multe despre: fcsbcharalambous 

viewscnt
Articole similare