Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chindia Târgovişte, situaţie neobişnuită la nivelul lotului. Formaţia din Liga 2 are doar 13 jucători şi este în căutare de fotbalişti

Chindia Târgovişte, situaţie neobişnuită la nivelul lotului. Formaţia din Liga 2 are doar 13 jucători şi este în căutare de fotbalişti

Liga 2

Comentarii

Chindia Târgovişte a publicat un comunicat legat de situaţia lotului, cu câteva luni înainte de startul ligii secunde.

Contextul neobişnuit de la Chindia Târgovişte

Clubul Chindia Târgovişte a anunţat, joi, că are un lot de 13 jucători cu contracte pentru cel puţin un sezon şi negociază cu fotbalişti şi cu un staf tehnic “valoros”.

“În prezent, avem un lot de 13 jucători cu contracte valabile pentru cel puţin încă un sezon, pregătiţi să ne ajute pentru îndeplinirea obiectivelor propuse. Suntem angajaţi în negocieri cu mai mulţi sportivi şi un staff tehnic valoros pentru a întări echipa si va asigurăm că suntem pregătiţi pentru orice provocare”, se arată pe pagina de Facebook a echipei.

Lotul Chindiei Târgovişte: Mario Contra, Andres Brînzea, Victor Bogaciuc, Maxim Cojocaru, ⁠Cornel Dinu, ⁠Petre Alexandru, ⁠Ivan Pesic, Razvan Tache, ⁠Iulian Zamfir, Ante Zivkovic, Octavian Ursu, Iustin Cristea, Ionatan Doganoiu.

Afla mai multe despre: chindia targovisteliga 2 

viewscnt
Articole similare