adplus-dvertising
You are here:

Cine este aşteptat să explodeze după transferul la FCSB: ”Am impresia mereu că poate mai mult, dar nu am înţeles de ce nu arată” | EXCLUSIV

Cine este aşteptat să explodeze după transferul la FCSB: ”Am impresia mereu că poate mai mult, dar nu am înţeles de ce nu arată” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Marco Dulca este noul jucător al celor de la FCSB, iar Basarab Panduru a vorbit despre această mutare realizată de vicecampioana României.

Marco Dulca este cel mai nou transfer reuşit de FCSB. Mijlocaşul de 23 de ani a sosit la vicecampioana României după două sezoane petrecute la Chindia Târgovişte.

După ce tatăl său, fostul internaţional Cristi Dulca, a oferit o primă reacţie, şi Basarab Panduru a analizat această mutare.

Panduru, despre transferul lui Marco Dulca la FCSB: ”Am impresia mereu că poate mai mult, dar nu am înţeles de ce nu arată”

Panduru este de părere că jucătorul născut în Coreea de Sud a crescut nivelul jocului de când a ajuns la Chindia, creştere dovedită şi de cota sa actuală de 900.000 de euro, cea mai mare până în prezent, conform transfermarkt.com.

De asemenea, Basarab Panduru consideră că Marco Dulca le va face concurenţă lui Edjouma şi Olaru în linia de mijloc trimisă de Nicolae Dică la FCSB. 

”Marco, de când a plecat de la Farul, a jucat constant. E al treilea an la Chindia, a jucat constant, a crescut. La Farul nu avea curaj, nu juca, pierdea mingile, nu făcea ce trebuie.

Acum, uşor-uşor, a intrat mai bine. Am impresia mereu că poate mai mult, dar nu am înţeles de ce nu arată mai mult, ceva îl oprea.

În echipa aia de anul trecut nu puteai face mai mult nici dacă voiai. Cu Mihalcea mi se pare puţin diferit. Uneori mi-a plăcut, l-am lăudat. 

(n.r. despre poziţia în care ar juca la FCSB) Acea linie de doi fotbalişti îl avantajează mai mult pe el decât pe Şut”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

Marco Dulca s-a remarcat la Chindia Târgovişte, acolo unde a reuşit să bifeze 73 de meciuri, patru goluri şi două pase decisive.

În cariera de jucător la nivel de seniori, mijlocaşul a mai fost legitimat la Farul Constanţa (înainte Viitorul), unde a ajuns din fotbalul englez.

De asemenea, Mihai Stoica a confirmat şi cele două transferuri făcute de FCSB de la Farul Constanţa şi a anunţat rezilierea contractului atacantului care l-a dezamăgit pe Gigi Becali

viewscnt
Articole similare