Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Circ!” Marcel Răducanu l-a desfiinţat pe Marius Şumudică după ”telenovela” Rapid. ”Nu-l cunosc. Peste tot a făcut probleme” | EXCLUSIV

”Circ!” Marcel Răducanu l-a desfiinţat pe Marius Şumudică după ”telenovela” Rapid. ”Nu-l cunosc. Peste tot a făcut probleme” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Marius Şumudică s-ar fi plâns de faptul că ar fi fost sunat de către Daniel Niculae, recent, doar de formă, deoarece conducerea Rapidului era deja înţeleasă cu antrenorul italian Cristiano Bergodi.

În ultimele zile, fostul lider al galeriei giuleştene, Gheorghe Răducan, cunoscut sub porecla de ”Corsicanu”, dar şi Liviu Ungurean alias ”Bocciu”, actualul şef al Peluzei Nord, au pus presiune pe conducerea clubului pentru a forţa venirea lui Marius Şumudică la Rapid. Cu toate acestea, Dan Şucu nu a dat înapoi şi a ales varianta antrenorului italian, în ciuda faptului că majoritatea fanilor giuleşteni au fost nemulţumiţi.

Marcel Răducanu l-a desfiinţat pe Marius Şumudică după ”telenovela” Rapid. ”Nu-l cunosc. Peste tot a făcut probleme”

De asemenea, fostul campion cu Astra a reamintit un episod din perioada în care antrena formaţia giurgiuveană, iar Daniel Niculae încă era jucător activ, în care preşedintele de acum al Rapidului ar fi savurat câteva carafe de vine înaintea unui meci. Fostul atacant al lui Auxerre nu a stat pe gânduri şi i-a dat replica prin intermediul unei postări pe o reţea de socializare.

Fostul mare jucător al Borussiei Dortmund, Marcel Răducanu, l-a criticat la rândul lui pe Marius Şumudică după reacţiile sale din spaţiul public. Fostul mijlocaş este de părere că, ”Şumi” a creat probleme la toate echipele pe la care a trecut din cauza comportamentului său.

"Îmi pare rău că a plecat Adi Mutu, că a făcut o echipă, a avut şi ceva rezultate, jucătorii începusă să se obişnuiască cu el, el cu echipa, dar până la urmă e de înţeles. Nu trebuie judecat. A vrut probabil să antreneze şi în alt campionat, unde se poate afirma. 

(n.r. legat de venirea lui Bergodi şi refuzul de a-l aduce pe Şumudică) Bergodi a antrenat pe la Sepsi, a avut rezultate bune acolo. În definitiv a fost alegerea patronului şi preşedintelui, care trebuie luată ca atare, acceptată. 

(n.r. despre Şumudică) Nu-l cunosc nici ca jucător, nici antrenor ca să spun mai multe, dar părerea mea e că dacă vrei să vii la un club precum Rapid, nu faci circul făcut de Şumudică. Trebuie să acţionezi cu puţină diplomaţie. El a făcut un circ şi, din ce am văzut, cam aproape peste tot pe unde a fost a avut astfel de probleme. A primit cartonaşe roşii, ba s-a certat cu diferiţi patroni sau oameni din fotbal. Nu zic, că poate e antrenor bun. Nu ştiu ce să zic, că nu-l cunosc, nu ştiu cine e, dar atunci când vrei să vii la o echipă, chiar dacă spui că-ţi doreşti să vii atât de mult acolo, trebuie să acţionezi altfel", a spus Marcel Răducanu, pentru Orangesport.ro. 

Marius Şumudică a declarat public de în repetate rânduri că este fanul Rapidului, echipă alături de care a cucerit ca jucător singurele trofee din carieră: un titlu şi două Cupe ale României. Ca antrenor, ”Şumi-Gol” a pregătit-o pe Rapid în sezonul 2010-2011.  În momentul de faţă, Marius Şumudică este liber de contract după despărţirea de formaţia saudită Al-Raed.

 

 

Afla mai multe despre: marcel raducanu 

viewscnt
Articole similare