Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluziile lui Florin Pârvu, după FC Argeş - Petrolul 3-0: ”Ultima impresie contează şi îmi pare rău că s-a terminat aşa”

Concluziile lui Florin Pârvu, după FC Argeş - Petrolul 3-0: ”Ultima impresie contează şi îmi pare rău că s-a terminat aşa”

Petrolul

Comentarii

Antrenorul formaţiei Petrolul Ploieşti, Florin Pârvu (48 de ani), a tras concluziile după eşecul drastic suferit în deplasarea de la Piteşti, în faţa celor de la FC Argeş.

Petrolul Ploieşti a pierdut partida de pe terenul celor de la FC Argeş, scor 0-3, în ultima etapă a play-out-ului din Superligă.

Piteştenii au deschis scorul în minutul 27, când Tofan a împins în plasă pasa oferită de Calcan în faţa porţii adverse.

Ploieştenii, care au dominat prima repriză, având şi o bară, au reuşit să marcheze în minutul 51.

Grozav a trimis pentru Irobiso, care a pătruns în careu şi a înscris, dar golul a fost anulat, după consultarea VAR, pentru o poziţie de offside.

Petrolul a rămas în zece oameni în minutul 62, după o intrare a lui Robert Moldoveanu la Rizzi. Arbitrul Marcel Bîrsan a acordat iniţial cartonaşul galben, dar a fost chemat la VAR şi a schimbat decizia, eliminându-l pe Moldoveanu.

Oaspeţii au rămas în nouă jucători, Irobiso fiind şi el eliminat după un duel cu Dobrosavlevici, însă Bîrsan a acordat cartonaşul roşu doar după intervenţia VAR.

Pe final, în minutul 86, Jakolis l-a găsit ideal pe Jobello şi acesta a majorat scorul la 2-0, iar în minutul 90+2 Jakolis a transformat extraordinar o lovitură liberă stabilind scorul final, 3-0 pentru FC Argeş.

Concluziile lui Florin Pârvu, după ultimul meci al celor de la Petrolul Ploieşti în acest sezon

La capătul meciului, antrenorul Petrolului, Florin Pârvu, nu avea cum să fie mulţumit de scorul final, dar a precizat că echipa sa a avut multe ocazii de a marca.

De asemenea, tehnicianul a transmis mulţumiri întregii echipe ploieştene pentru îndeplinirea obiectivului din acest sezon, unul ajuns la final pentru Petrolul: menţinerea în prima ligă.

”Aş vrea să-mi felicit jucătorii pentru întreg sezonul. A fost un sezon foarte greu, o nou promovată, cu problemele care au fost, am reuşit cu trei etape înainte de final să ne salvăm.

Nu ştiu dacă FC Argeş a avut vreo ocazie de gol în prima repriză în afară de gol. Încă nu am văzut acele două cartonaşe roşii. Cam asta a fost istoria acestui joc. Ultima impresie contează şi îmi pare rău că s-a terminat aşa.

Am rămas cu doi jucători în minus şi cam aici s-a jucat meciul. Nu vreau să vorbesc de Moldoveanu acum, a fost dorinţă, dar din păcate nu am reuşit.

Suntem o echipă care jucăm toate meciurile pe teren. Nu există discuţii de aşa ceva (n.r. despre suspiciuni de ”blat”). În prima repriză am avut foarte multe situaţii de a marca.

Conducerea echipei a venit în vestiar şi a felicitat echipa. Mergem în vacanţă şi după revenim pentru sezonul viitor. Voi continua, am contract. Sezonul următor o să fie un obiectiv pe care îl vom stabili cu conducerea clubului”, a declarat Pârvu, după meci.

În urma acestui rezultat de la Piteşti, Petrolul Ploieşti s-a clasat pe locul 3 în play-out, cu 34 de puncte.

Afla mai multe despre: petrolulflorin parvusuperliga 

viewscnt
Articole similare