Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză! Au retras finanţarea de la Petrolul şi vor să investească la un alt club din România. Mutarea pregătită în culise

Surpriză! Au retras finanţarea de la Petrolul şi vor să investească la un alt club din România. Mutarea pregătită în culise

Fotbal intern

Comentarii

Un club din România poate beneficia de sprijinul financiar de care de-a lungul anilor s-a bucurat Petrolul Ploieşti. Compania care a pompat bani la echipa de pe "Ilie Oană" vrea să pună umărul la ascensiunea unui alt club.

Compania care pune o condiţie pentru a investi la un club din România, după retragerea de la Petrolul Ploieşti

Una dintre formaţiile care se bate la promovarea în Liga 2 a primit o veste excelentă înainte de meciurile decisive ale sezonului. 

CSM Reşita, liderul din seria 8, din Liga 3, şi-a asigurat prezenţa în play-off-ul de promovare, iar ultimele informaţii indică o finanţare substanţială din sezonul următor. 

Conform Playsport, Veolia ia în calcul să finanţeze clubul din Banat, dacă CSM Reşita va promova la finalul stagiunii actuale, ceea ce ar creşte gradul de competitivitate în următorul sezon al Ligii 2, în care vor fi echipe de tradiţie, precum Steaua sau una dintre Oţelul şi Dinamo. 

Compania este cea care a finanţat Petrolul Ploieşti în anii petrecuţi departe de Superligă. Veolia a ajuns lângă Petrolul în 2017, iar clubul a ratat rând pe rând, în 2019, 2020 şi 2021 şansa de a reveni în Liga 1. 

Conform sursei citate, compania este pregătită să facă şi o primă mutare şi să-l instaleze preşedinte pe Cristi Vlad, fost oficial al "lupilor galbeni". 

Ce anunţa Veolia după ce a retras finanţarea de la Petrolul Ploieşti

Veolia s-a retras de la Petrolul înaintea sezonului în care echipa a revenit în prima ligă. De la două milioane buget pe sezon în Liga 2, "lupii galbeni" au reuşit să urce cu doar 700.000 de euro, spre surprinderea rivalilor. 

"Compania Veolia a informat, astăzi, clubul Petrolul Ploieşti că nu se va mai implica financiar pentru sprijinirea echipei de fotbal, aşa cum a făcut-o în ultimii cinci ani.

În tot acest timp, în calitate de partener finanţator sau de sponsor, Veolia a contribuit la renaşterea clubului atât de iubit de către ploieşteni.

Regretăm faptul că nu mai putem continua colaborarea cu Veolia şi nu uităm că fără aportul companiei nu am fi ajuns ca echipa noastră să se lupte cu şanse reale la promovarea în prima ligă.

Pe această cale, mulţumim conducerii Veolia pentru sprijinul acordat şi le transmitem că pot conta pe prietenia noastră", a anunţat clubul din Ploieşti. 

Afla mai multe despre: veoliapetrolul ploiesticsm resita 

viewscnt
Articole similare