Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conspiraţie împotriva FCSB-ului? Meme Stoica: ”Habar n-am dacă e adevărat sau nu, dar eu cred că este”. De ce ar fi avut Horaţiu Feşnic un arbitraj slab la meciul cu Rapid

Conspiraţie împotriva FCSB-ului? Meme Stoica: ”Habar n-am dacă e adevărat sau nu, dar eu cred că este”. De ce ar fi avut Horaţiu Feşnic un arbitraj slab la meciul cu Rapid

FCSB

Comentarii

Meme Stoica este de părere că ar exista o conspiraţie împotriva FCSB-ului.

Cei de la FCSB au acuzat în termeni duri arbitrajul de după meciul pierdut cu 1-0 în faţa Rapidului.

Principalul reproş pe care l-a primit arbitrul Horaţiu Feşnic a fost că a permis un joc foarte dur din partea jucătorilor lui Adrian Mutu.

Mihai Stoica este de părere că, în spatele prestaţiei slabe a lui Horaţiu Feşnic, s-ar ascunde, de fapt, o conspiraţie.

Meme Stoica spune că are senzaţia că şefii fotbalului nu o vor pe FCSB campioană

Şi în acest an, FCSB se bate cu şanse reale la titlu, deşi a avut un început modest de sezon. Însă, în acest an, FCSB a stârnit şi foarte multe controverse din cauza antrenorului.

Gigi Becali a decis să meargă pe mâna lui Mihai Pintilii, după ce Nicolae Dică şi-a dat demisia, dar fostul mijlocaş n-are nici măcar licenţa A, care i-ar permite să fie secund în acte.

Lângă el a fost adus Leo Strizu, deţinător de licenţă PRO, dar care era antrenor doar în acte. În realitate, tot Mihai Pintilii a fost principal.

Acum a fost adus Elias Charalambous, dar în continuare există senzaţia că cel care conduce cu adevărat echipa este Gigi Becali.

Meme Stoica este de părere că şefii fotbalului românesc nu vor ca FCSB să iasă campioană, deoarece ar fi o lovitură atât în imaginea Şcolii de Antrenori, cât şi în cea a FRF.

Concret, în opinia lui Meme Stoica, n-ar da bine să ia titlul o echipă care a strânit atât de multe controverse cu postul de antrenor principal:

”Presupunerea mea, vorbim acum pentru Comisia de Disciplina, să ia fragmentul din emisiune, nu să se ia după ce scrie unu, că poate scrie unu ceva, unu altceva...

E o presupunere, n-am nicio dovadă, habar n-am dacă e adevărat sau nu, dar eu cred că este, dă foarte bine pentru imaginea FRF ca un club condus în stilul în care conduce Gigi Steaua - FCSB - să nu câştige campionatul.

Eventual, chiar să nu participe în cupele europene pentru prima dată în istorie, din 2003 încoace. Pentru că ba n-am avut antrenor cu licenţă PRO, ba antrenorul licenţă PRO a fost pus acolo că să fie pus, ba acum a fost adus antrenor cu licenţa PRO obţinută în altă ţară.

Nu ştiu, presupun, n-am de unde să ştiu. Şi atunci e foarte simplu de propagat la un anumit nivel spre bază, baza fiind, ştiu eu, corpul arbitrilor ideea asta.

Pentru că nu-mi explic de ce în prima etapa ni s-a delegat Florin Andrei, 3 penalty-uri, toată lumea a recunoscut, ştii cât de frustrant e să zică toată lumea 'da, domne', au fost'”, a spus Meme Stoica la Orange Sport.

Afla mai multe despre: meme stoica 

viewscnt
Articole similare