Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a trecut la jigniri după ce a văzut mesajul distribuit de Adi Mutu pe Instagram: "Pentru imbecilii care cred că au simţul umorului"

MM Stoica a trecut la jigniri după ce a văzut mesajul distribuit de Adi Mutu pe Instagram: "Pentru imbecilii care cred că au simţul umorului"galerie foto

FCSB

Comentarii

Meciul controversat Rapid Bucureşti - FCSB are ecouri şi la câteva zile distanţă de la victoria giuleştenilor. Mihai Stoica s-a arătat deranjat, după ce Adrian Mutu a distribuit un mesaj pe Instagram.

Mihai Stoica n-a suportat să vadă mesajul care circulă în online şi care a fost distribuit de Adi Mutu

Rapid Bucureşti a învins duminică, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FCSB, în ultimul meci al etapei a cincea din play-off-ul Superligii. Meciul reprezintă o rană pentru echipa finanţată de Gigi Becali şi o încercare a vişiniilor de a-şi salva onoarea în play-off. 

Dar FCSB a fost nemulţumită de arbitrajul lui Horaţiu Feşnic, cel care a oferit o primă reacţie, după ce a revăzut faza incriminată de MM Stoica şi Gigi Becali. 

La o zi distanţă după ce Gigi Becali a anunţat că a luat legătura cu trei persoane pentru a ceda FCSB, Mihai Stoica a avut "meci" în online în privinţa declaraţiilor din jurul celor 90 de minute din Giuleşti. 

Totul a plecat de la un mesaj publicat de Visiniu.ro şi distribuit şi de Adrian Mutu pe Instagram, în care MM Stoica a fost taxat pentru declaraţiile dinaintea înfrângerii cu Rapid Bucureşti

„Pentru imbecilii care cred că au simţul umorului şi-mi întorc (în mintea lor puţină) ironiile: N-am spus/scris înainte de meci că batem sigur în Giuleşti, ci că batem sigur dacă nu va fi măcel. Doar că a fost măcel. Sau, mai pe înţelesul lor, decât măcel a fost!”, a scris Mihai Stoica pe Facebook. 

La Orange Sport, Mihai Stoica a avut o reacţie dură la adresa lui Răzvan Onea, căruia i-a reproşat faultul dur asupra lui Florinel Coman. 

Ce a pus Adi Mutu pe Instagram Story

Cu siguranţă, managerul general de la FCSB a atacat direct pagina rapidistă care a lansat ironia, dar aceasta a fost preluată şi de antrenorul Rapidului, Adrian Mutu. 

A fost prima victorie a "Briliantului" în play-off-ul Superligii, după patru etape de secetă, cu două remize şi două înfrângeri. De asemenea, a fost şi o gură de oxigen luată în raport cu galeria Rapidului şi liderul acesteia, Liviu Ungurean

Gigi Becali i-a aflat numărul lui Feşnic şi i-a dat mesaj! Arbitrul l-a enervat mai rău: "Băi, îl iertam. Îţi dai seama?"

Afla mai multe despre: mihai stoicaadrian muturapid bucuresti fcsbmihai stoica jigniri 

viewscnt
Articole similare