Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi, în pericol în cazul unui eşec în ”finala” pentru play-off? Laszlo Dioszegi a dat ultimele detalii despre situaţia italianului | EXCLUSIV

Cristiano Bergodi, în pericol în cazul unui eşec în ”finala” pentru play-off? Laszlo Dioszegi a dat ultimele detalii despre situaţia italianului | EXCLUSIV

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Acţionarul majoritar al clubului Sepsi, Laszlo Dioszegi, a vorbit înaintea meciului decisiv de la Sfântu Gheorghe, între Sepsi şi U Craiova 1948, pentru ultimul loc care asigură prezenţa în play-off-ul Superligii, şi a abordat mai multe subiecte din jurul clubului covăsnean.

U Craiova 1948 şi Sepsi se întâlnesc la Sfântu Gheorghe în ”finala” pentru play-off, care este, de fapt, rejucarea meciului programat în etapa a 23-a, la data de 29 ianuarie, întrerupt la acea vreme.

După lungi discuţii şi analize, Comisia de Recurs a FRF a decis ca partida dintre cele două echipe să se reia din minutul 1, de la scorul de 0-0.

Cristiano Bergodi, în pericol în cazul unui eşec în ”finala” pentru play-off?

Astfel, înaintea duelului pentru ultimul loc în play-off, Laszlo Dioszegi a vorbit despre ultimele evenimente în care a fost implicată echipa la care este acţionar majoritar.

Totodată, Dioszegi a detaliat întâlnirea pe care a avut-o cu Mititelu şi a oferit informaţii cu privire la situaţia antrenorului Bergodi.

”Am emoţii, pentru că e un meci decisiv. Nu poţi să greşeşti, că dacă greşeşti, fotbalul te pedepseşte. Pentru ei e bun şi un egal. Dacă nu aş avea emoţii, înseamnă că nu aş fi un conducător foarte bun. Trăiesc intens toate meciurile. Aşa că am emoţii mari.

Din partea jucătorilor mei aştept dăruire 100% şi să dea totul pe teren. Am fost înainte de meci în vestiar şi le-am zis <<Dacă cădeţi, vă ridicaţi>>. Contează un singur lucru, victoria astăzi.

M-am întâlnit cu el (n.r. cu Adrian Mititelu). L-am aşteptat cu pâine şi cu pălincă făcute de mine personal. A adus un steag. O parte era cu steagul naţional al României şi cealaltă cu steagul Secuiesc.

A spus că prietenia trebuie să fie pe primul loc şi are foarte mare dreptate. Noi suntem sortiţi să trăim împreună şi trebuie să ne respectăm unii pe alţii.

(n.r. despre Bergodi) Nu pot să spun că este un meci decisiv pentru Bergodi. Pentru noi putem spune că e un meci decisiv, dar daca nu reuşim să învingem, mergem mai departe şi luptăm pentru locul 7 şi 8”, a declarat Dioszegi, pentru Orange Sport.

Totodată, Laszlo Dioszegi a întărit faptul că Sepsi se va adresa TAS, în urma deciziei dictate de Comisia de Recurs a FRF. Totuşi, motivaţia acestui demers este cu totul alta pentru cei de la Sepsi.

(n.r. despre faptul că o să atace decizia la TAS) Nu contează rezultatul. Noi nu mergem să atacăm acolo pe nimeni, nici pe club, nici federaţia. Vrem doar să ştim dacă am fi avut dreptate.

Vrem să murim cu dreptatea în mână. Suporterii trebuie să înveţe să îşi susţină echipa favorită şi să nu înjure echipa adversă”, a adăugat acţionarul lui Sepsi Sfântu Gheorghe.

Laszlo Dioszegi, lăudat pentru cum a gestionat situaţia de la Sepsi şi relaţia cu U Craiova 1948

Acţionarul celor de la Sepsi a primit cuvinte de laudă din partea oficialului FRF, Andrei Vochin, prezent în studioul Orange Sport, înainte de Sepsi - U Craiova 1948.

”E de apreciat domnul Dioszegi, pentru că e principalul perdant al deciziei ultimei comisii. E de jos pălăria pentru cum a reacţionat după ce a pierdut”, a afirmat şi Vochin.

Afla mai multe despre: dioszegisepsibergodi 

viewscnt
Articole similare