Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce se întâmplă dacă Sepsi câştigă la TAS în mijlocul play-off-ului. Anunţ oficial: "E simplu"

Ce se întâmplă dacă Sepsi câştigă la TAS în mijlocul play-off-ului. Anunţ oficial: "E simplu"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Acţionarul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, Laszlo Dioszegi, a anunţat că se va adresa TAS, pentru a judeca scandările xenofobe din meciul cu U Craiova 1948, dar a dezvăluit şi ce urmăreşte prin apelarea instanţei din străinătate.

Ce urmăreşte Sepsi Sfântu Gheorghe prin mutarea cazului de xenofobie la TAS

Comisia de Recurs din cadrul FRF a decis ca meciul Sepsi Sfântu Gheorghe - U Craiova 1948 se va rejuca, din minutul 1. Rejucarea are loc joi, 16 martie, de la ora 21.00. 

A doua comisie a întors decizia Comisiei de Disciplină a FRF, aspect care i-a revoltat pe conducătorii de la Sepsi, mai ales că echipei i-au fost retrase cele trei puncte obţinute la masa verde cu oltenii şi a picat la un punct în spatele echipei lui Adrian Mititelu. 

Sepsi încă nu a pierdut lupta pentru play-off, deşi porneşte cu şansa a doua în acest moment. Însă, Sepsi îşi va căuta dreptatea la TAS, întrucât consideră că xenofobia e asimilată rasismului în regulamentele internaţionale.

Laszlo Dioszegi a anunţat că vrea să le arate celor implicaţi că Sepsi are dreptate, dar nu va avea pretenţii în privinţa competiţiei în cazul unui răspuns pozitiv. 

De asemenea, printr-o decizie opusă de la TAS faţă de cea a Comisiei de Recurs, Sepsi speră să vadă o schimbare majoră în privinţa suporterilor, în viitor. 

"Pentru adevăr mergem. Mergem pe ideile noastre, considerăm că avem dreptate. Nu contează că nu primim, dar, dacă ni se dă dreptate, e pentru noi. 

(n.r. - Dacă veţi câştiga, daţi în judecată FRF? Veţi cere să se rejoace play-off-ul?) Nu, în niciun caz. Vrem să vedem dacă am avut dreptate sau nu. Nu, nu propunem rejucarea. Doar să spună dacă am avut dreptate sau nu, nimic nu vrem altceva. 

E simplu, nu mergem împotriva nimănui, nu vrem să ni se dea puncte, nu vrem să se schimbe ceva. Dacă ne dă dreptate TAS, măcar echipele îşi vor da seama că de anul viitor se vor termina porcăriile de anul ăsta", a declarat Laszlo Dioszegi pentru Fanatik Superliga

Presiune uriaşă duminică în Superligă

FCSB - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe şi FC Hermannstadt - U Craiova 1948, "finalele" pentru play-off-ul Superligii, au fost programate duminică, de la 21.00, în direct pe canalele Orange Sport şi Orangesport.ro. 

Înaintea acestor meciuri, U Craiova 1948 ocupă locul 6 în clasament, ultimul care aduce calificarea în play-off, cu 40 de puncte, iar Sepsi este pe 7, cu 39 de puncte.

Afla mai multe despre: sepsisepsi sfantu gheorghe 

viewscnt
Articole similare