Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E adevărat că nu ştiaţi numele jucătorilor?". Leo Strizu recunoaşte: "Se pare că am făcut unele greşeli"

"E adevărat că nu ştiaţi numele jucătorilor?". Leo Strizu recunoaşte: "Se pare că am făcut unele greşeli"

FCSB

Comentarii

Fostul antrenor al FCSB, Leo Strizu, a prezentat scuze pentru gafele făcute în apariţiile publice cât timp a fost angajat al clubului bucureştean.

Leo Strizu, sincer după ce a fost întrebat dacă e adevărat că nu cunoştea numele celor de la FCSB

FCSB va instala un nou antrenor cu licenţă Pro, iar acesta va fi străin. Leo Strizu a lăsat locul vacant, după ce a demisionat, iar declaraţiile sale l-au indignat pe Mihai Stoica, cel care l-a atacat pentru felul în care s-a prezentat la FCSB. 

De asemenea, MM i-a pus la îndoială abilităţile de antrenor, iar recent Leo Strizu a fost întrebat dacă e adevărat că nu cunoştea fotbaliştii de la FCSB. 

"Într-adevăr... Nu că nu ştiam jucătorii. Se pare că am făcut unele greşeli şi cer scuze clubului, dar nu cred eu că am făcut o greşeală enormă prin care am împiedicat echipa de la rezultate. Recunosc că am avut unele momente de ezitare, dar de când am venit am avut sufletul deschis spre echipă, spre colectiv", a declarat Leo Strizu la Sport Total FM

Gafele lui Leo Strizu la FCSB

„Colaborez şi cu Pinti, şi cu… zi-mi, că-mi scapă numele! (n.r. - Lucian Filip). Pinti trăieşte mai ceva decât toţi. Trebuie să-l mai temperez”, Leo Strizu.

„Ne dă încredere pentru viitor, dar trebuie să avem grijă şi răbdare. Sărbătorim două evenimente în drum spre Bucureşti, ziua lui Ianis şi debutul mai multor jucători în Liga 1 (n.r. în Cupa României)", Leo Strizu, după FC Botoşani - FCSB, în Cupa României.

„Miculescu a jucat bine în prima repriză”, după ce David Miculescu a intrat în minutul 67, în victoria FCSB-ului cu FC Botoşani în Superligă, scor 3-2. 

Afla mai multe despre: leo strizumihai stoicamm stoica 

viewscnt
Articole similare