Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo, coleg cu Ianis Hagi. Rangers l-ar vrea pe superstarul portughez de la Manchester United

Cristiano Ronaldo, coleg cu Ianis Hagi. Rangers l-ar vrea pe superstarul portughez de la Manchester United

Stranieri

Comentarii

Rangers s-a calificat în grupele UEFA Champions League, motiv pentru care speră să îl ”ademenească” pe Cristiano Ronaldo.

Rangers a obţinut calificarea în grupele Champions League, ediţia 2022-2023, după ce a trecut în play-off de olandezii de la PSV Eindhoven. 

În tur, pe Ibrox, a fost remiză, scor 2-2, dar la retur, scoţienii s-au impus pe terenul lui PSV cu scorul de 1-0 şi s-au calificat în grupele celei mai prestigioase competiţii la nivel de cluburi.

Cristiano Ronaldo, coleg cu Ianis Hagi. Rangers l-ar vrea pe superstarul portughez de la Manchester United

Prin această performanţă, conducerea lui Rangers încearcă o achiziţie de senzaţie. Scoţienii ar vrea să-l aducă pe Cristiano Ronaldo.

Starul portughez a încercat în această vară să plece de la Manchester United, întrucât echipa va evolua doar în Europa League, după ce a terminat pe locul şase la finalul sezonului trecut din Premier League.

Astfel, Rangers ar lua în considerare să îl transfere temporar pe Cristiano Ronaldo pentru aduce un plus mare de calitate şi de experienţă în echipa lui Giovanni van Bronckhorst, după revenirea acesteia în elita fotbalului continental.

”Rangers se interesează să îl aducă pe Cristiano Ronaldo pe Ibrox sub formă de împrumut, având în vedere că viitorul lui Alfredo Morelos este incert, iar prezenţa în grupele Champions League este garantată”, a anunţat jurnalistul Peter Harding.

Totuşi, este greu de crezut în această variantă, mai ales prin prisma salariului uriaş al portughezului, dar în cazul în care Cristiano Ronaldo ar ajunge pe Ibrox, ar întâlni şi un român, pe Ianis Hagi, accidentat de mai mult timp.

Rangers se află în urna a patra la tragerile la sorţi ale grupelor Champions League.

Perioada de transferuri din această vară, care încă nu s-a încheiat, a fost una extrem de agitată pentru Cristiano Ronaldo.

S-a speculat că portughezul ar putea fi transferat la aproape toate echipele din Europa, de la Chelsea, Bayern Munchen şi Atletico Madrid, la Borussia Dortmund, Olympique Marseille sau Sporting Lisabona.

 

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoianis hagi 

viewscnt
Articole similare