Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Croitoru şi-a dezvăluit marele regret din acest sezon: ”Sunt ferm convins că Botoşaniul era în primele patru. Este rar în România” | VIDEO

Croitoru şi-a dezvăluit marele regret din acest sezon: ”Sunt ferm convins că Botoşaniul era în primele patru. Este rar în România” | VIDEO

Fotbal intern

Comentarii

Mihai Croitoru a vorbit despre detaliul care putea face diferenţa în favoarea formaţiei FC Botoşani în acest sezon.

FC Botoşani a ratat calificarea în play-off-ul Ligii 1 în ultimul meci din sezonul regular, după ce a pierdut pe teren propriu cu FC Argeş, scor 1-2.

Astfel, moldovenii au fost nevoiţi să se mulţumească doar cu participarea în play-out.

Totuşi, formaţia pregătită de Marius Croitoru nu a făcut doar act de prezenţă în această fază a campionatului, una pe care a încheiat-o pe poziţia a doua, în urma celor de la Sepsi, câştigătorii Cupei României.

Datorită acestei situaţii, FC Botoşani are şansa de a ajunge în Conference League, dar trebuie să treacă de barajul cu Universitatea Craiova.

Croitoru şi-a dezvăluit marele regret din acest sezon: ”Sunt ferm convins că Botoşaniul era în primele patru. Este rar în România” | VIDEO

Înaintea meciului din Bănie, Marius Croitoru a dezvăluit ce amănunt putea să facă diferenţa pentru echipa sa în acest sezon.

Este vorba de Mihai Roman II, atacantul care, sosit în iarnă la Botoşani de la Universitatea Craiova, a marcat nouă goluri şi a dat o pasă decisivă în 18 partide jucate, fiind numărul unu al moldovenilor în partea a doua a sezonului.

”Dacă aveam posibilitatea să-l aduc de la începutul campionatului, sunt ferm convins că Botoşaniul era în primele patru din acest campionat.

Nu am avut posibilitatea să-l aduc în prima parte a campionatului, l-am adus abia în iarnă, şi-a făcut datoria mai mult decât onorabil, având nouă goluri marcate în jumătate de campionat. Este rar în România ca un jucător să marcheze nouă goluri în 20 de meciuri.

Este o piesă foarte importantă pentru noi. A oferit foarte multe şi îl aşteptăm chiar din acest meci şi cu ce se va întâmpla la vară să ofere cât poate de mult pentru club, care l-a ajutat într-un moment greu”, a declarat Croitoru, înainte de Universitatea Craiova - FC Botoşani.

Mihai Roman II este anunţat titular în partida dintre FC Botoşani şi Universitatea Craiova, fosta sa echipă.

Afla mai multe despre: croitorubotosani 

viewscnt
Articole similare