Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CSA Steaua, prima reacţie oficială! Un jucător din academie, una dintre victimele incendiului de la Ferma Dacilor: "Se află pe lista persoanelor dispărute"

CSA Steaua, prima reacţie oficială! Un jucător din academie, una dintre victimele incendiului de la Ferma Dacilor: "Se află pe lista persoanelor dispărute"

Steaua

Comentarii

CSA Steaua a precizat, marţi seară, că una dintre victimele incendiului de la pensiunea Ferma Dacilor ar fi Luca Ene, jucător legitimat la grupa Under 17 a Clubului Sportiv al Armatei.

Una dintre victimele incendiului de la pensiunea Ferma Dacilor, junior la CSA Steaua

Un frate al lui Luca, Matei, şi el legitimat la CSA, este internat în spotal împreună cu mama lor. “Luca, tatăl său şi fratele cel mic, Petru, se află pe lista persoanelor dispărute”, a adăugat CSA Steaua, citând informaţii neoficiale.

“Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” este la curent cu ştirile referitoare la incendiul produs în dimineaţa zilei de astăzi, la pensiunea „Ferma Dacilor” din satul Tohani, judeţul Prahova.

Din nefericire, din informaţiile neoficiale primite până la această oră, una dintre victimele tragicului eveniment ar fi Luca Ene, jucător legitimat la grupa Under 17 a clubului nostru. Luca se afla în vacanţă pentru a petrece sărbătorile de Crăciun, alături de părinţii săi şi cei doi fraţi.

Luca, tatăl său şi fratele cel mic, Petru, se află pe lista persoanelor dispărute, în timp ce mama şi celălalt frate, Matei, legitimat şi el la clubul nostru, sunt internaţi în spital pentru a primi îngrijiri medicale.

În aceste clipe grele, care ţin cu sufletul la gură suflarea stelistă, suntem alături de toţi cei implicaţi în tragicul eveniment. Asigurăm familiile celor aflaţi în suferinţă de tot sprijinul nostru”, este mesajul postat de CSA Steaua în social media.

26 de persoane aflate la pensiune au participat la o petrecere în seara anterioară

Douăzeci şi şase de persoane se aflau în pensiunea Ferma Dacilor din satul Tohani, acestea participând la o petrecere în seara dinaintea incendiului. Un bărbat care a murit, în timp ce încerca să îşi salveze doi dintre copii din pensiunea cuprinsă de incendiu, era angajat al restaurantului, arată primele date obţinute de autorităţi. Soţia şi unul dintre copiii acestuia sunt victimele care au fost duse la spital.

”Se pare că era o petrecere privată, erau 26 de persoane, foarte mult tineret, o persoană adultă de 48 de ani, o persoană care a încercat să meargă să-şi salveze copiii, numai că nu a mai apucat să iasă de acolo. Iar soţia dânsului cu unul dintre copii au fost duşi de dimineaţă la Spitalul Judeţean”, a declarat, marţi după-amiază, prefectul de Prahova, Virgiliu Nanu.

Afla mai multe despre: ferma dacilorsteaua bucuresti 

viewscnt
Articole similare