Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cu ce jucători s-ar putea întări FCSB. Meme Stoica: ”Sunt de excepţie”. A pronunţat primul nume | EXCLUSIV

Cu ce jucători s-ar putea întări FCSB. Meme Stoica: ”Sunt de excepţie”. A pronunţat primul nume | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Meme Stoica susţine că, în maximum doi ani, FCSB se va întări cu câţiva jucători ”de excepţie”.

În ultimii ani, Gigi Becali a investit masiv în transferurile de jucători, mai ales în aducerea de tinere speranţe, pe care ulterior să le vândă pe sume foarte mari.

În paralel, patronul FCSB a băgat bani mulţi şi în academia clubului, care în acest moment este printre cele mai moderne din ţară.

Meme Stoica merge constant la meciurile de juniori ale grupelor de la FCSB şi susţine că vine din urmă o generaţie de excepţie.

FCSB s-ar putea întări cu jucători din propria academie: ”Se anunţă o generaţie tare de tot”

Dintre toate grupele de juniori pe care le are academia FCSB-ului, Meme Stoica este impresionat mai ales de cea formată din jucători născuţi în 2007.

Managerul general al FCSB-ului spune că această generaţie este formată din tineri jucători foarte talentaţi, despre care spune că în maximum doi ani ar putea începe să apară în lotul echipei de seniori.

Printre cei care l-au impresionat cel mai mult este portarul Alexandru Maxim, care a împlini 16 ani pe 23 ianuarie şi care măsoară deja 2,02 metri:

”Tare mi-e că, într-un an-doi, o să avem portar titular din 2007 la Steaua... la FCSB. Este Alexandru Maxim. 2007 se anunţă o generaţie tare de tot.

Sunt acum în Franţa... ăştia mici ai noştri... de excepţie. Unii nici n-au împlinit 17 ani. Unii au împlinit, alţii urmează să împlinească”, a spus Meme Stoica la Orange Sport.


  • Ce juniori a luat FCSB în cantonamentul din iarnă: Alexandru Maxim (portar), Luca Ciobanu (fundaş), Vlad Tudor, Daniel Toma şi David Popa (toţi mijlocaşi).

Gigi Becali a tăiat din bugetul academiei: ”Să facă Hagi academie. Ce, sunt prostul proştilor?”

În ultimii an, FCSB a avut printre cele mai puternice academii din ţară şi grupele de juniori ale clubului domină multe dintre categorii.

Cu toate acestea, Gigi Becali este nemulţumit de banii pe care îi dă la academie. De asemenea, patronul FCSB şi-ar fi dorit să vadă deja în echipa de seniori mai mulţi jucători formaţi la academie.

În 2022, FCSB a cheltuit nu mai puţin de 1,5 milioane de euro pe activitatea academiei, dar Gigi Becali a anunţat că va tăia bugetul la jumătate:

”Din 12 grupe, la Academie vor rămâne 6. Să facă Hagi academie, de ce să dau un milion şi jumătate de euro la ei? Ce, sunt prostul proştilor?!

Vom lua crema şi după facem 5 sau 6 grupe, cât e la regulament şi la revedere. Un jucător nu am văzut de-acolo. Ba că e unul Niţă, ba că e nu ştiu cine.

Păi unde sunt ăia acum? N-am nici unul pe care să iau bani”, a spus Gigi Becali.

Afla mai multe despre: meme stoica 

viewscnt
Articole similare