Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum îi mai aduce Adrian Mititelu pe suporterii plecaţi spre Universitatea Craiova! Părăsit şi de peluză, patronul are reţeta: "Atunci suporterii vor migra"

Cum îi mai aduce Adrian Mititelu pe suporterii plecaţi spre Universitatea Craiova! Părăsit şi de peluză, patronul are reţeta: "Atunci suporterii vor migra"

FC U Craiova

Comentarii

Patronul lui U Craiova 1948, Adrian Mititelu, are nevoie de performanţă pentru a-i readuce pe craioveni alături de echipa sa, susţine Andrei Vochin.

Diferenţa la capitolul suporteri se măreşte! Cum îi mai aduce înapoi Adrian Mititelu la U Craiova 1948

FCU Craiova a învins vineri seara, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia FC Voluntari, în meciul de debut al etapei a cincea din Superligă. Atmosfera pe arena din Craiova a fost dezolantă, cu câteva mii de spectatori şi fără Peluza Sud 1997, care a părăsit echipa

Decizia a venit la scurt timp după ce Adrian Mititelu a pierdut definitiv palmaresul Universităţii Craiova, în faţa rivalilor din oraş. 

Însă, lucrurile s-ar putea schimba în viitor, dacă U Craiova 1948 va avea un proiect de succes, atât la nivel de club, cât şi pe plan sportiv. 

"Dacă lucrurile ar părea serioase sau s-ar prezenta serioase din toate punctele de vedere, oamenii vor veni în număr mai mare. Sunt echipe pornite din acelaşi trunchi (n.r. - din Universitatea Craiova). 

Avem cazurile astea speciale, trei de Rapid, două de Craiova, două de Steaua. Momentan, lucrurile bine făcute sunt făcute de FCSB, Craiova lui Rotaru, Dinamo cu DDB, cea din Liga 1. Dacă alţii vor face mai bine, mai, mai, mai, atunci suporterii vor migra. 

Stadionul va fi plin (n.r. - la Craiova) pentru echipa care se bate la titlu, sunt convins", a declarat Andrei Vochin, la Orange Sport. 

Subiectul a fost dezbătut alături de comentatorul Orange Spot, Emil Grădinescu, cel care a sesizat dezechilibrul dintre cele două echipe din Bănie. 

"Îmi aduc aminute de convieţuirea celor două Craiove, când raporul de suporteri nu era dezechilibrat ca acum. Erau aproape jumătat-jumătate", a declarat Emil Grădinescu. 

Afla mai multe despre: adrian mititeluuniversitatea craiovau craiova 1948suporteri universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare