You are here:

"Cum să le răspunzi fanilor?". Fotbalistul de la CFR Cluj mustrat pentru ce a făcut în faţa galeriei de la Rapid: "A greşit"

"Cum să le răspunzi fanilor?". Fotbalistul de la CFR Cluj mustrat pentru ce a făcut în faţa galeriei de la Rapid: "A greşit"

Rapid

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, a oferit câteva concluzii despre remiza cu Rapid şi în conferinţa de presă. După ce a analizat situaţia echipei s-a declarat mulţumit de punctul obţinut şi a transmis că Daniel Bîrligea a greşit când i-a incitat pe fanii rapidişti.

Chiar Dan Petrescu şi-a mustrat un fotbalist pentru ce a făcut în faţa fanilor de la Rapid

CFR Cluj a încheiat la egalitate sâmbătă seara, în deplasare, scor 2-2, cu formaţia bucureşteană Rapid, într-un meci din etapa a doua a Superligii. Atacantul rapidist Albion Rrahmani a ieşit de pe teren accidentat, iar Daniel Bîrligea şi-a căutat dreptatea în faţa fanilor de la Rapid, după ce a marcat golul secund. 

Atacantul i-a invitat pe fanii giuleşteni să-l înjure în continuare, iar gestul a fost taxat de Dan Petrescu. 

"Dacă îmi spunea cineva că fac egal în Giuleşti, nu m-aş fi supărat. Asta e situaţia la noi în echipă. Chiar nu am ce să le reproşez băieţilor, păcat de ultima fază care a stricat aspectul. Trebuie să jucăm pe atac, mi-a părut rău că nu l-am ţinut pe Tachtsidis până la final. Era obosit, se vede când el e pe teren. 

Un antrenor precum Lennon e un câştig, un nume precum el, dar să vedem dacă lumea va avea nevoie de el. 

Publicul a fost excelent, doar Bîrligea a greşit. Cum să le răspunzi fanilor?", a spus Dan Petrescu, după meciul din Giuleşti. 

De asemenea, Dan Petrescu şi-a spus părerea şi despre banca echipei naţionale, unde nu recomandă un selecţioner tânăr, după performanţa de la EURO 2024. 

"Cel mai bine ar fi să rămână Edi, că a făcut o generaţie. Indiferent de cine vine nu îi va fi uşor. Dacă nu rămâne, să vină un antrenor cu exprienţă. Un antrenor tânăr, cu tot respectul, parcă nu e făcut pentru echipa naţională", a mai spus antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu. 

Afla mai multe despre: rapid cfr clujdaniel birligeadan petrescu 

viewscnt
Articole similare