Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum va fi primit Mirel Rădoi de FCSB: ”Va fi standing ovation. El nu s-a dezis ca alţii”. Problema cu care vine la Craiova fostul selecţioner | EXCLUSIV

Cum va fi primit Mirel Rădoi de FCSB: ”Va fi standing ovation. El nu s-a dezis ca alţii”. Problema cu care vine la Craiova fostul selecţioner | EXCLUSIV
Comentarii

Mihai Stoica şi Basarab Panduru au comentat numirea lui Mirel Rădoi la conducerea băncii tehnice a Universităţii Craiova. Ambii au căzut de acord că fostul mijlocaş a ajuns în Bănie datorită performanţelor obţinute ca selecţioner la echipa naţională de tineret a României.

Mirel Rădoi se află în faţa primului test pe banca Universităţii Craiova. Numit marţi antrenor principal, joi va încerca să îşi califice echipa în play-off-ul Conference League, după eşecul din tur cu Zorya Lugansk, scor 0-1.

Mihai Stoica: ”Va fi standing ovation. El nu s-a dezis ca alţii”

Mihai Stoica, managerul general al FCSB-ului, a analizat numirea lui Mirel Rădoi ca antrenor la Universitatea Craiova şi a explicat cum va fi primit fostul jucător şi căpitan al roş-albaştrilor de către galerie la primul meci direct dintre olteni şi echipa lui Gigi Becali, naşul său.

”Vă daţi seama că Mirel a fost o persoană importantă în cariera mea. Ţin mult la el, nu mă bucur când e în altă tabără, dar când a fost la naţională a fost... Craiova l-a vrut mereu. Cam astea sunt reperele din cariera lui Mirel: victoria cu Anglia la U21 şi că a fost la o bară de barajul pentru EURO. A mai fost şi meciul cu Islanda, care nu s-a câştigat cu neşansă acolo. 

Nu sunt variante cred eu, cu tot respectul pentru antrenorii români. Nu sunt variante. Mirel a fost la naţionala de tineret şi s-a calificat. Balint a fost la Snagov şi Tărlungeni, a făcut treabă, dar la un anumit nivel. 

Va fi standing ovation când va juca împotriva FCSB, el nu s-a dezis, cum s-au dezis unii. Lovin nu se regăseşte în niciun proiect. E trist că nu s-a bucurat după ce ne-am calificat cu Saburtalo.

O să-l întreb pe Lovin de acum dacă ne putem bucura dacă ne calificăm. Mirel a fost şeful Stelei (n.r. FCSB-ului) când a jucat, nu a existat ca altul să fie. Şi când era mic şi erau alţii, tot el era şeful”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Panduru a sesizat problema cu care vine Rădoi la Craiova

De asemenea, Basarab Panduru, care a fost secundul lui Reghecampf la Craiova, a analizat şi el venirea lui Mirel Rădoi în Bănie şi a subliniat încă un motiv pentru care Laszlo Balint a fost dat afară.

”Numirea lui era evidentă pentru toată lumea. Balint nu cred că a fost dată afară pentru un singur meci. Din prima etapă până în ultima, niciodată jucătorii care au intrat titulari de la mijloc în sus nu au dat gol din acţiune. Doar Gustavo, dar a venit de pe bancă.

Anul trecut nu a fost aşa. Toţi jucătorii au bătut recordurile personale, au dat goluri cu nemiluita

Nu prea ştii de unde să-l iei pe Rădoi. În ultimii zece ani e singurul care are mai multe meciuri la echipa naţională decât la echipele de club.

La FCSB nu a făcut mare lucru, Partizan, Rosenborg. Astea sunt reperele. Ah, că vine acum din postura de fost selecţioner e o problemă. A venit probabil pentru rezultate obţinute la U21”, a adăugat Panduru.

Afla mai multe despre: radoicraiovafcsbmihai stoicapanduru 

viewscnt
Articole similare