Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum vor fi recompensaţi Cristiano Bergodi şi elevii săi după ce i-au adus lui Sepsi primul trofeu din istorie: ”Să luăm Cupa României e un vis”

Cum vor fi recompensaţi Cristiano Bergodi şi elevii săi după ce i-au adus lui Sepsi primul trofeu din istorie: ”Să luăm Cupa României e un vis”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi Sf. Gheorghe a reuşit să cucerească primul trofeu din istoria sa, Cupa României, după ce a învins-o pe FC Voluntari, scor 2-1.

Ediţia acestui sezon din Cupa României a propus o finală mai ”ciudată” decât în anii trecuţi: niciunul dintre granzii Ligii 1 nu a ajuns în actul final, ci Sepsi şi Voluntari.

Ambele formaţii aveau doar o apariţie în ultimul act până acum, iar ambele echipe au, de joi, câte o finală pierdută şi una câştigată, după ce Sepsi a învins-o pe FC Voluntari.

Marius Ştefănescu a fost eroul covăsnenilor, după ce a marcat o dublă în poarta lui Popa, al doilea gol venind dintr-un şut fabulos de la distanţă.

Performanţa reuşită de Sepsi l-a dat pe spae pe patronul Laszlo Dioszegi, care a afirmat că nu visa nici să ajungă în Liga 1 la începutul proiectului, fiind uimit că echipa sa a reuşit să câştige Cupa.

Conducătorul clubului de la Sf. Gheorghe a dezvăluit cum îi va recompensa pe Bergodi şi elevii săi.

Pe lângă prima uzuală pentru victorie, de 900 de euro, Dioszegi a afirmat că va găsi un mod să le facă ”o bucurie” fotbaliştilor care i-au adus lui Sepsi primul trofeu din istorie.

Cum vor fi recompensaţi Cristiano Bergodi şi elevii săi după ce i-au adus lui Sepsi primul trofeu din istorie

Nici nu am visat că o să intrăm vreodată în prima ligă, dar să luăm şi Cupa chiar e un vis, parcă simt şi acum că încă dorm.

În afară de baschet, în Sfântu Gheorghe nu s-a câştigat niciodată nimic naţional. Acum am câştigat Cupa României la fotbal şi sunt foarte mândru de băieţi.

Toţi au o primă prin contracte, fiecare meci este recompensat cu 900 de euro. Nu avem bani să pot să spun că dăm prime uriaşe la care toată lumea ar fi bucuroasă.

Dar mâine, cu mintea limpede, o să ne gândim şi o să facem o bucurie la băieţi.

Cu Bergodi în frunte, poate putem să atacăm play-off-ul şi poate locul 3, locul 4”, a declarat Laszlo Dioszegi.

Afla mai multe despre: sepsi 

viewscnt
Articole similare