Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Dacă erai de la Rapid sau CFR, meciul ţi-a ridicat suspiciuni?”. Dică şi Panduru au răspuns: ”Oricine s-a uitat, a văzut” | EXCLUSIV

”Dacă erai de la Rapid sau CFR, meciul ţi-a ridicat suspiciuni?”. Dică şi Panduru au răspuns: ”Oricine s-a uitat, a văzut” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB este prima echipă care a reuşit să obţină o victorie pe teren propriu în prima etapă din paly-off-ul acestui sezon din Superliga României. Dar modul în care a fost relaizat succesul cu Sepsi OSK a fost pus sub semnul întrebării.

FCSB a învins-o, pe teren propriu, pe Sepsi OSK, scor 2-1, în prima etapă din play-off-ul Superligii României.

Golurile roş-albaştrilor au fost marcate de Florinel Coman (11) şi Alex Băluţă (41), îmn timp ce pentru Sepsi a puncat Gabriel Debeljuh (25), din penalty.

Bucureştenii au deschis scorul în minutul 11, când Olaru i-a pasat în careu lui Florinel Coman şi acesta a marcat frumos, pentru 1-0.

După trei minute gazdele au ratat majorarea scorului, pentru ca în minutul 23 arbitrul Horaţiu Feşnic să acorde penalty pentru oaspeţi, la un contact în careu între Florinel Coman şi Debeljuh.

A transformat tot Debeljuh, spectaculos, în minutul 25, însă FCSB a intrat în avantaj la pauză, după golul înscris de Alex Băluţă. Gazdele au avut un gol anulat în minutul 65, la Florinel Coman, pentru un offside la Vali Creţu.

Tot Coman a ratat o ocazie uriaşă în minutul 73, după care golgheterul campionatului, cu 15 reuşite, a fost schimbat. Bucureştenii s-au retras în defensivă pe final şi s-au impus cu 2-1.

Scenariu de meci aranjat la FCSB - Sepsi 2-1? Cum au răspuns experţii Orange Sport

La finalul meciului, Nicolae Dică şi Basarab Panduru au fost invitaţi în studioul Orange Sport şi au fost chestionaţi cu privire la suspiciunile un posibil meci aranjat între cele două echipe care s-au duelat pe Arena Naţională.

Nicolae Dică s-a pronunţat primul: ”Nu cred. Nu cred că s-au gândit <<bă, fix la meciul asta ar face-o?>>. Nu”, a răspuns expertul Orange Sport.

Apoi, Basarab Panduru a luat cuvântul: ”Nu înseamnă că ei s-ar da la o parte, dar oricine s-a uitat la meci, CFR sau Rapid, şi a văzut şi-a pus un semn de întrebare. De ce tu, Sepsi, ai ales să joci cu doi oameni în minus (n.r. jucători U21). Asta e întrebarea pe care ţi-o pui la început.

După care, te uiţi la meci şi vezi că nu au fost periculoşi, nu au ajuns la poartă. Şi penalty-ul ăla a fost cum a fost. Şi acum tremură glezna de cum a dat Debeljuh la penalty”, a completat Panduru.

În urma acestui rezultat, în clasament, FCSB este lider, cu 35 de puncte, la şapte puncte distanţă d echipele de pe locurile 2 şi 3, Universitatea Craiova şi Rapid. Sepsi ocupă ultimul loc în play-off, al şaselea, cu 22 de puncte.

Afla mai multe despre: fcsbsuperligafcsb sepsi 

viewscnt
Articole similare