You are here:

"Dacă iese el, FCSB nu are busolă!". Marius Şumudică a numit "jucătorul cheie" al campioanei României înaintea "dublei" cu Sparta Praga

"Dacă iese el, FCSB nu are busolă!". Marius Şumudică a numit "jucătorul cheie" al campioanei României înaintea "dublei" cu Sparta Praga

FCSB

Comentarii

FCSB va avea parte de o nouă "dublă" dificilă în preliminariile UEFA Champions League. Campioana România o va înfrunta pe Sparta Praga în turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

FCSB s-a calificat în turul trei al preliminariilor Ligii Campionilor, în urma succesului din returul cu Maccabi Tel Aviv, "roş-albaştrii" şi-au asigurat prezenţa în preliminariile UEFA Conference League.

Campioana României o va înfrunta pe Sparta Praga, campioana Cehiei, în turul trei preliminar din UEFA Champions League. Marius Şumudică a urmărit prestaţiile celor de la FCSB în actualul sezon şi a remarcat un jucător indispensabil pentru trupa lui Elias Charalambous.

Este vorba de căpitanul echipei, Darius Olaru, fotbalist care nu a prins finalul partidei cu Maccabi Tel Aviv, disputată în Ungaria. Şumudică este de părere că prin absenţa lui Olaru, FCSB îşi pierde din reperele de pe teren şi suferă pe plan ofensiv.

"În momentul de faţă, dacă iese Olaru, FCSB e fără busolă. Pierdută, din toate punctele de vedere. N-au un lider în teren, de la mijloc în sus. N-au jucători care să facă diferenţa unu contra unu. Au mari probleme.

N-au jucători, ceea ce trebuie la un moment dat să faci. Din ce văd eu, lipseşte din personalitate. Au pierdut foarte mult la ceea ce înseamnă personalitate, plecând Florinel Coman, ieşind Olaru. Dacă îi pierzi pe Florinel Coman şi Olaru...

Nu ştiu dacă l-a scos Gigi că s-a enervat că a dat şutul ăla peste poartă. Eu cred că era comoţionat. La lovitura aia, e greu să îţi revii", a declarat Marius Şumudică, la Fanatik.

Marius Şumudică: "Olaru încă este la 50% din potenţialul lui"

Şumudică a vorbit şi despre calităţile lui Olaru, cât şi despre defectele căpitanului celor de la FCSB.

"Olaru, în momentul de faţă, şi prin declaraţiile pe care le dă, văd o oarecare superficialitate. O oarecare nemulţumire, încerc să îmi dau seama de ce. E un jucător cu reale calităţi. Are stângul, dreptul, loveşte foarte bine mingea de la distanţă, are clarviziune.

Eu încă cred că este la 50% din potenţialul lui. Asta este părerea mea. Nu ştiu pe ce să o pun, că nu a avut vacanţă să îşi limpezească mintea după acţiunea echipei naţionale. Chiar dacă n-a jucat mult, a stat în colectiv, în cantonament.

Cantonamentele nu te ajută din punct de vedere mental. Vrei să stai cu familia. Din moment ce îţi doreşti să vii imediat la echipă, că are nevoie de tine, ar trebui să dea mai mult. Olaru îmi place, ar trebui să scoată două probleme din cap", a mai spus Şumudică.

Afla mai multe despre: fcsbsparta pragamarius sumudicadarius olaruuefa champions league 

viewscnt
Articole similare