You are here:

Dan Petrescu, dat pe spate de echipa naţională: ”Mă uit cu plăcere la meciuri. Ar fi timpul să ne calificăm la Mondiale”

Dan Petrescu, dat pe spate de echipa naţională: ”Mă uit cu plăcere la meciuri. Ar fi timpul să ne calificăm la Mondiale”

Echipa națională

Comentarii

Dan Petrescu (56 de ani) a avut cuvinte de laudă pentru echipa naţională, după rezultatele obţinute de aceasta în ultoma vreme.

CFR Cluj îi întâlneşte pe cei de la Petrolul astăzi, de la ora 21:00, în etapa a 13-a din Superliga României.

Cum a complimentat-o Dan Petrescu pe echipa naţională: ”Ar fi timpul să ne calificăm la Mondiale”

Înaintea meciului, Dan Petrescu a vorbit şi despre echipa naţională şi este convins că a venit timpul ca această să se califice în sfârşit la un Campionat Mondial.

Antrenorul CFR-ului s-a arătat încântat de ce au arătat tricolorii sub comanda lui Mircea Lucescu, dar şi a predecesorului său, Edi Iordănescu.

”Eu de mult nu am mai văzut echipa naţională să arate atât de bine. Indiferent cine a fost adversarul, pentru că şi cei din Lituania au jucat foarte bine şi ne-au pus probleme mari. O echipă mare câştigă şi când joacă mai puţin bine şi când a fost condusă a revenit.

Eu nu mai văd cum noi nu putem să ne calificăm la Mondiale de data asta, ar fi timpul să ne calificăm. Echipa arată foarte bine, chiar mă uit cu plăcere la meciuri. Cred că meritul nu este numai al lui Mircea Lucescu, este şi al lui Edi Iordănescu care a fost înainte.

Au făcut o echipă fantastică. Meritul lui Lucescu este că nu a schimbat! Până să îl pună pe Lucescu eu am spus că mi-aş dori să fie un antrenor cu experienţă ales la naţională, pentru că dacă venea un băiat mai tânăr, sigur venea cu ceva idei noi. Lucescu la experienţa lui şi-a dat seama că echipa asta nu trebuie schimbată şi a făcut foarte bine.

Noi nu aveam aşa fani peste tot, în toată lumea, să vină după noi. Nu erau aşa mulţi. Nu luau viză aşa mulţi. Poate în America erau mulţi că erau pe acolo, dar în rest unde jucăm, stadionul e plin de români. Şi în Cipru erau numai români.

Cred că şi fanii care vin la meciuri aduc ceva. Jucătorii simt asta, sunt pe val… ce vorbesc după meci îmi place, sunt foarte modeşti, nimeni nu şi-a luat-o în cap. E foarte important”, a declarat Dan Petrescu, la o conferinţă de presă.

Naţionala României a obţinut patru victorii din patru în Liga Naţiunilor şi mai are de disputat două jocuri, cu Kosovo şi Cipru, ambele pe teren propriu.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujechipa nationala 

viewscnt
Articole similare