You are here:

"Voiam neapărat să ne luăm o revanşă". Ovidiu Sabău şi-a îndeplinit dorinţa şi i-a administrat Oţelului prima înfrângere a sezonului

"Voiam neapărat să ne luăm o revanşă". Ovidiu Sabău şi-a îndeplinit dorinţa şi i-a administrat Oţelului prima înfrângere a sezonului

U Cluj

Comentarii

U Cluj s-a impus cu scorul de 2-0 în duelul de pe teren propriu în faţa celor de la Oţelul Galaţi, partidă a etapei a 13-a din Superliga.

Ardelenii au reuşit să-şi obţină revanşa după o serie de rezultate nefaste în faţa celor de la Oţelul, înregistrate în sezonul trecut.

Cinci partide au disputat cele două echipe în sezonul trecut, două în timpul sezonului regulat, una în play-out, un meci în semifinalele barajului pentru un loc în preliminariile Conference League, dar şi un meci în semifinalele Cupei României.

U Cluj a obţinut o singură victorie dintre cele cinci partide, în timp ce Oţelul s-a impus de trei ori. Ioan Ovidiu Sabău îşi doreşte ca echipa sa să-şi îndeplinească obiectivul, calificarea în play-off.

Ioan Ovidiu Sabău: "Nu ştiu dacă arătăm ca o echipă mare"

"Dau randament când intră cum trebuie, dacă ei intră bine înseamnă că ai fost inspirat. Am arătat bine, am avut o stare bună, voiam neapărat să ne luăm o revanşă faţă de ultimele meciuri, meciul de Cupă, am arătat ca o echipă de pe primul loc.

Nu ştiu dacă arătăm ca o echipă mare, avem o echipă foarte bună, sunt 5-6 etape, suntem pe primul loc, aceşti jucători au valoare, obiectivul este play-off, este asumat de mine, de jucători, nu trebuie să ne ascundem, ăsta e obiectivul şi trebuie să luptăm pentru el, lucrurile funcţionează.

Mă doare că nu pot să-i mulţumesc pe toţi, mă uit la dezamăgirea lor că nu joacă, situaţia se schimbă, este imposibil, îmi pare foarte rău că nu pot să-i ajut pe toţi. (n.r. despre Dorinel) Tot respectul, este un băiat care munceşte, un băiat foarte serios, echipa foarte bine pregătită, disciplinată, tot respectul pentru ceea ce face.

Condiţii foarte bune şi terenul de joc arată bine şi va arăta mai bine, ne orientăm şi să facem un teren bun de antrenament, în primăvară vom îndeplini şi acest obiectiv. O echipă care a crescut foarte mult ca nivel, ca investiţii.", a declarat Ioan Ovidiu Sabău, la flash interviu.

Afla mai multe despre: u clujioan ovidiu sabauotelul galatidorinel munteanu 

viewscnt
Articole similare