Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Opriţa, despre posibilitatea promovării: „Sunt şanse destul de mari!” Ce a spus despre Adi Popa şi despre dorinţa FCSB de a juca în Ghencea

Daniel Opriţa, despre posibilitatea promovării: „Sunt şanse destul de mari!” Ce a spus despre Adi Popa şi despre dorinţa FCSB de a juca în Ghencea

Fotbal intern

Comentarii

Daniel Opriţa (41 de ani) a oferit noi informaţii în ceea ce priveşte dreptul de a promova al celor de la CSA Steaua.

Daniel Opriţa, încrezător că Steaua va avea drept de promovare

Antrenorul „militarilor” vrea să rămână la Steaua şi să ajungă cu echipa în Liga 1, asta dacă va fi obţinut dreptul de promovare. Tehnicianul a comentat şi situaţia lui Adi Popa, care s-a despărţit de club, însă s-a ferit să vorbească despre dorinţa FCSB de a evolua pe stadionul din Ghencea în anumite meciuri.

„A fost un antrenament bun. A fost primul amical. Suntem o echipă nouă, asta deoarece am schimbat mulţi jucători. Am avut antrenamente grele, câte două pe zi, iar de luni plecăm în al doilea cantonament. Păcat că nu am reuşit să câştigăm, am luat două goluri uşor.
 
E normal să mai schimbăm, să mai venim cu un suflu nou. Vrem să prindem play-off-ul şi după să ne gândim la promovare. (n.r. despre Adi Popa) Asta a fost decizia, nu s-a înţeles cu cei din club. Nu sunt alte posibilităţi la momentul acesta, trebuie să ne încadrăm în ce avem, cel puţin în momentul de faţă, până vin potenţiali investitori.
Sper să se rezolve această problemă şi să putem promova. Am vorbit cu comandantul şi mi-a spus că sunt discuţii, sunt şanse destul de mari. Sperăm să avem acest drept până la începerea campionatului. Rămân la echipă, nu m-am gândit la altceva.
 
(n.r. despre FCSB în Ghencea) Nu ştiu, nu vreau să discut eu despre lucrul acesta. De fiecare dată am evitat. Nu comentez eu, nu vreau să vorbesc. Îi înţeleg pe suporteri, sunt supăraţi, dar nu vreau să vorbesc eu despre asta”, a spus Daniel Opriţa.

FCSB, şanse mari să joace derby-ul cu Dinamo pe stadionul Steaua

Mihai Stoica a oferit ultimele detalii despre FCSB - Dinamo pe Stadionul Steaua.
 
"Nu e nimic confirmat (n.r. - în legătura cu stadionul de disputare al meciului FCSB - Dinamo). Aşteptăm să dăm ocazia suporterilor stelişti şi dinamovişti să vadă pe un stadion care se pretează unui meci de asemenea anvergură şi aşteptăm. 
 
Noi aşteptăm răspuns la adresa trimisă, nimic mai mult", a declarat oficialul FCSB, Mihai Stoica, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: daniel opritacsa steauafcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare