Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

David Popovici, de neoprit! A patra medalie de aur la Campionatul Naţional de înot! La ce probe va mai concura şi ce îşi doreşte pe viitor

David Popovici, de neoprit! A patra medalie de aur la Campionatul Naţional de înot! La ce probe va mai concura şi ce îşi doreşte pe viitor

David Popovici

Comentarii

David Popovici (18 ani) a reuşit o nouă performanţă la Campionatul Naţional de înot de la Otopeni. Sportivul român a făcut ce ştie mai bine: a mai cucerit o medalie de aur.

David Popovici, de neoprit! A patra medalie de aur la Campionatul Naţional de înot!

David Popovici a câştigat, vineri, a patra medalie de aur la Campionatul Naţional de înot pentru seniori, tineret şi juniori de la Otopeni, el impunându-se şi în proba de 400 de metri liber.

Popovici a fost cronometrat cu timpul 3:51.18. Pe locul doi s-a clasat Vlad Stancu (3:52.45), iar pe trei a terminat Nandor Nagy (4:01.39).

Incredibilul înotător a oferit prima reacţie după o nouă medalie de aur cucerită.

“Vreau ca pe viitor să încerc şi proba de 800 de metri şi de 1.500 de metri. Consider că încă nu e vremea să mă specializez. 

Eu trebuie să fac baremul pentru JO până în martie 2024, dar nu mă grăbesc. Vom ajunge acolo unde trebuie, când trebuie”, a declarat multiplul campion naţional, potrivit TVR.

David Popovici a mai câştigat la Campionatul Naţional de înot probele de 50 de metri liber, 100 de metri spate şi 50 de metri fluture.

Înotâtorul în vârstă de 18 ani va mai evolua la probele de 100 de metri liber şi 100 de metri fluture.

Competiţia se desfăşoară la Otopeni, între 5 şi 9 aprilie.

Afla mai multe despre: david popoviciinot 

viewscnt
Articole similare