Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dawa, vis interzis pentru Gigi Becali? Presa din Italia anunţă că fundaşul de la Botoşani ar fi pe lista unor echipe din Serie A

Dawa, vis interzis pentru Gigi Becali? Presa din Italia anunţă că fundaşul de la Botoşani ar fi pe lista unor echipe din Serie A

FCSB

Comentarii

FCSB întâmpină dificultăţi în ceea ce priveşte aducerea lui Joyskim Dawa nu numai din pricina campioanei CFR Cluj, ci şi din străinătate.

Dawa, vis interzis pentru Gigi Becali? Presa din Italia anunţă că două echipe din Serie A ar fi interesate de fundaşul de la Botoşani

Deşi la un moment dat Joyskim Dawa era ca şi transferat la FCSB, fundaşul central ar fi curtat, pe lângă CFR Cluj, şi de mai multe echipe din Italia.

Dintre acestea, s-ar distinge două cluburi din Serie A, dar şi unul din Serie B, scrie presa din peninsulă.

Dawa ar fi dorit, în mod special, de Salernitana şi de Torino, iar din liga a doua italiană, Perugia chiar ar fi înaintat deja o ofertă oficială clubului FC Botoşani, informează Tuttomercatoweb.

”Fundaşul camerunez de la Botoşani este dorit în România atât de Cluj (n.r. CFR Cluj), cât şi de Steaua Bucureşti (n.r. FCSB), dar se află şi în vizorul mai multor cluburi din Serie A.

De la Salernitana la Torino, multe echipe s-au interesat de fundaşul central născut în 1996, care a primit deja o ofertă de la ambiţioasa Perugia din Serie B”, a scris sursa citată.

Astfel, deşi era cu un pas în tabăra vicecampioanei României, Joyskim Dawa ar putea ajunge în străinătate, după doar un singur sezon petrecut în România.

Internaţional cu nouă selecţii în prima reprezentativă a Camerunului, Dawa a evoluat în 30 de meciuri în sezonul trecut la Botoşani, în Liga 1. A marcat patru goluri şi a livrat o pasă decisivă.

În momentul de faţă, cota de piaţă a lui Dawa este de 650.000 de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Totuşi, până să fie lămurită situaţia apărătorului de 26 de ani, FCSB a oficializat, în cursul zilei de astăzi, achiziţia unui alt fundaş central, Rachid Bouhenna.

Ce spunea Gigi Becali despre Dawa

”Dawa vine şi semnează contractul. Nu mai are de ales. Noi între cluburi am semnat. Are două soluţii, rămâne la Botoşani un an, ori semnează cu mine”, declara Gigi Becali, la ProArena.

Afla mai multe despre: dawafcsb 

viewscnt
Articole similare