Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, încă un transfer în care n-a ţinut cont de sfatul lui MM Stoica. Managerul FCSB şi-a avertizat patronul: ”Are probleme mari de tot pe construcţie”

Gigi Becali, încă un transfer în care n-a ţinut cont de sfatul lui MM Stoica. Managerul FCSB şi-a avertizat patronul: ”Are probleme mari de tot pe construcţie”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a ales să transfere un jucător despre care Mihai Stoica a declarat că nu s-ar plia pe stilul FCSB-ului.

Patronul FCSB încearcă în această vară să rezolve problemele de lot, însă nu este dispus să cheltuie prea mulţi bani.

Din nou, Gigi Becali lasă de înţeles că decide singur transferurile, fără să se consulte staff-ul de la FCSB.

Încă un transfer făcut peste capul lui Mihai Stoica? ”Eu n-aş propune niciun fundaş central din România”

FCSB are mari probleme în centrul apărării, după ce Andrei Miron a fost lăsat să se transfere la Hapoel Haifa, în timp ce lui Paulo Vinicius nu i s-a prelungit contractul.

Criza din apărare a fost amplificată şi de accidentarea lui Iulian Cristea, care va lipsi în jur de 6 luni.

Gigi Becali l-a transferat astfel pe Joyskim Dawa, de la FC Botoşani şi a ajuns la un acord cu Rachid Bouhenna, care şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj.

Patronul FCSB l-a vrut pe Dawa şi în iarnă, însă atunci n-a ajuns la o înţelegere cu Valeriu Iftime în privinţa sumei de transfer.

Însă Mihai Stoica nu este un mare fan al stilului lui Joyskim Dawa. În urmă cu aproximativ două săptămâni, managerul general al FCSB-ului a afirmat că el caută genul de fundaş central care se implică şi în faza de construcţie.

”Am văzut descrierea făcută de Ilie Dumitrescu lui Dawa. Că e puternic, că dă cu capul şi că e foarte bun pe construcţie. Aici nu e aşa. L-am văzut eu pe construcţie şi are probleme mari de tot. A fost o discuţie mai veche. Am spus că nu e...

Niciun fundaş central din România nu aş propune, că nu e niciunul care să se potrivească profilulului. Pentru mine foarte bun a fost Planic.

Din moment ce profilul de jucător pe care îl... care îmi place mie nu e acceptat, atunci îmi văd de treabă. Mă uit la academie, nu avem funaşi centrali nici la academie”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport, în urmă cu două săptămâni.

Cu toate acestea, Gigi Becali a fost de altă părere şi a decis că Joyskim Dawa poate fi o soluţie pentru FCSB, astfel că l-a transferat.

Basarab Panduru nu este foarte încrezător în transferul lui Dawa la FCSB

Expertul Orange Sport este de părere că sunt şanse destul de mari ca Joyskim Dawa să nu se impună la FCSB, caz în care crede că ar putea reveni la FC Botoşani:

”Botoşani îţi oferă posibilitatea asta să ţi-i dea, să-i ia şi tot la Botoşani ajung. MM a fost foarte corect în ce a spus despre Dawa, a spus ce crede, doar că nu contează ce crede. Nu cred că a greşit cu nimic, şi-a spus părerea”, a spus Panduru la Orange Sport.

Afla mai multe despre: dawa 

viewscnt
Articole similare