You are here:

Declaraţia care n-a picat bine după calificarea naţionalei la EURO 2024: "Şapte ani de sacrificii? Ai mers cu maşina pe modul economic, n-ai pornit aerul condiţionat?"

Declaraţia care n-a picat bine după calificarea naţionalei la EURO 2024: "Şapte ani de sacrificii? Ai mers cu maşina pe modul economic, n-ai pornit aerul condiţionat?"

Echipa națională

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a comentat o bucată din declaraţia acordată de preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, după calificarea echipei naţionale la EURO 2024.

"Dacă eram reporter, spuneam 'stop'! Să nu vorbim despre sacrificii"

Echipa naţională a României s-a calificat matematic la EURO 2024, după 2-1 cu Israel. Tricolorii joacă marţi, de la 21:45, live text pe Orangesport.ro, contra Elveţiei, în meciul pentru primul loc al grupei şi şansa României de a fi în urna a doua la turneul final din Germania. 

După meci, Răzvan Burleanu a luat cuvântul şi a vorbit despre sacrificiile făcute în ultimii şapte ani, cât timp naţionala a ratat calificările. 

"Ce s-a întâmplat e o consecinţă a ceea ce s-a întâmplat în ultimii şapte ani. Trei calificări la U21, o calificare istorie la Olimpiadă şi una la U19. Această calificare nu e una întâmplătoare. 

Vine ca o urmare a altor rezultate pe care le-am văzut în ultimii ani. Toate rezultatele au pregătit ce s-a întâmplat. Şi toţi selecţionerii din ultimii şapte ani au contribuit. Au fost şapte ani de sacrificii, de eforturi, dar toate astea ne-au ajutat foarte mult", a declarat Răzvan Burleanu, la revenirea în ţară de după cele 90 de minute din Ungaria. 

MM Stoica a reacţionat după ce l-a auzit pe Răzvan Burleanu

Conducătorul de la FCSB, MM Stoica, n-a suportat să-l audă pe Răzvan Burleanu vorbind despre sacrificii şi a reacţionat. De asemenea, el a vorbit despre regula U21 şi generaţiile care au dus România la EURO 2024

"Dacă eram reporter, spuneam <<stop>>! Care sunt cei şapte ani de sacrificii? Ai mers cu maşina pe modul economic ca să consumi mai puţin carburant, n-ai pornit aerul condiţionat? Să nu vorbim despre sacrificii, că e viaţă frumoasă să lucrezi în fotbal. E dream job, eu nu simt că am făcut sacrificii cât am lucrat în fotbal. Mă aşteptam să spună şi despre programul de mentoring. Nu ştiu ce e, dar folosesc termenul. 

Eu zic că am avut o generaţie '98-'99 foarte bună, generaţia asra juca indiferent de regula U21. Ianis Hagi, Dennis Man datorită regulii au ajuns fotbalişti? Fals. Despre Horaţiu Moldovan, '98, nu se ştia despre el, când era regulă? Şi Andrei Raţiu. Vii cu exemple, nu aşa, la vorbărie suntem buni. Generaţia '97, bună, 98 foarte bună, 2002-2003, unde se anunţă binişor, dar încă sunt mici. Pur şi simplu astea au fost generaţiile, nu e planificare", a declarat oficialul FCSB, Mihai Stoica, la Orange Sport. 

Despre FRF a vorbit şi fostul mijlocaş al Rapidului, Ovidiu Herea. 

"Nu ştiu dacă a fost ceva planificat, dar deciziile luate au fost corecte, în momente cheie. E greu să planifici ceva la fotbal, să spui că faci lucrurile într-un anumit fel şi se întâmplă în doi ani. La fotbal iei decizii. E normal să iasă să spună că deciziile luate sunt bune, cea cu U21, dar dacă ne uităm la echipele de club nu avem cluburi în grupele europene. Nu ştiu dacă regula a fost bună", a declarat Ovidiu Herea, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: romania euro 2024echipa nationala calificare euro 2024razvan burleanumm stoicaovidiu herea 

viewscnt
Articole similare