Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţia lui Răzvan Raţ l-a surprins neplăcut pe Radu Drăguşin! "S-a uitat strâmb când a citit. A fost deplasat"

Declaraţia lui Răzvan Raţ l-a surprins neplăcut pe Radu Drăguşin! "S-a uitat strâmb când a citit. A fost deplasat"
Comentarii

Transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham, în Premier League, a avut multe ecouri în fotbalul românesc. Fundaşul central a devenit cel mai scump fotbalist român transferat vreodată, în schimbul a 25 de milioane de euro plus bonusuri, iar acum are şansa să joace în Premier League.

Florin Manea, agentul lui Radu Drăguşin, a răspuns unei declaraţii făcute de Răzvan Raţ, fostul internaţional care şi-a arogat merite pentru momentul când Drăguşin a ales să semneze cu Genoa, deşi avea şi alte oferte, pe baza unei relaţii de prietenie cu Andres Blazquez, directorul general al "Grifonilor".

Florin Manea, despre declaraţia făcută de Raţ în ceea ce priveşte transferul la Genoa: "A stat de vorbă două minute cu el. A ajutat, dar..."

Manea a admis că Raţ a ajutat la transferul la Genoa, dar intervenţia sa nu a fost una decisivă în ceea ce priveşte alegerea lui Radu Drăguşin. Mai mult, agentul fundaşului lui Tottenham a explicat faptul că Drăguşin a fost mirat când a citit ce a spus Răzvan Raţ despre mutarea în Italia.

Radu Drăguşin "se uita puţin strâmb" când a citit o ştire cu declaraţia făcută de Răzvan Raţ în privinţa transferului său.

"Nu, nu m-a deranjat, dar a fost puţin deplasat. A vorbit două minute cu el. Dacă el are putere de convingere în două minute... Chiar eram cu Radu în maşină când a citit ştirea şi se uita puţin strâmb. Răzvan a avut o contribuţie, pentru că-l cunoştea pe patronul de la Genoa, dar patronul de la Genoa l-a căutat deoarece a văzut că nu se poate face transferul fără mine", a declarat Florin Manea.

Tot agentul fotbalistului proaspăt ajuns la Tottenham a dezvăluit că Raţ şi Drăguşin au stat de vorbă cu o singură dată în viaţă: "Bine, a mai făcut el o declaraţie că a zis că dacă e vreo problemă, reglează el cu Radu. El a vorbit o singură dată în viaţa lui cu Radu, două minute, dar nu e problemă. Răzvan e prietenul meu, va rămâne prietenul meu şi da, a ajutat, dar până la a regla el probleme e departe", a mai declarat Manea.

Afla mai multe despre: radu dragusinflorin maneadeclaratierazvan rattransfergenoatottenham 

viewscnt
Articole similare