Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Demisionez, dacă FCSB joacă în Ghencea". Miu a lăsat de înţeles ce decizie a luat după declaraţia din 2021: "Lucrurile s-au schimbat" | EXCLUSIV

"Demisionez, dacă FCSB joacă în Ghencea". Miu a lăsat de înţeles ce decizie a luat după declaraţia din 2021: "Lucrurile s-au schimbat" | EXCLUSIV

Steaua

Comentarii

Oficialul Stelei Bucureşti, Iulian Miu, a comentat promisiunea făcută în urmă cu doi ani, când a transmis că va demisiona, dacă FCSB va juca în Ghencea.

Iulian Miu a lăsat de înţeles ce decizie a luat după declaraţia din urmă cu doi ani

CSA Steaua n-a putut s-o ţină departe de Ghencea pe rivala FCSB. În acest sezon, echipa finanţată de Gigi Becali a ratat derby-ul cu Dinamo, pe Stadionul Steaua, dar a pătruns pe arena modernă şi a organizat partidele cu: CFR Cluj, Nordsjaelland şi Universitatea Craiova. 

Contractul dintre FCSB şi CSA s-a semnat, după ce Gigi Becali a cerut în mod repetat intervenţia premierului Marcel Ciolacu, dar condiţiile semnării acestuia au fost dure, cu echipa din Berceni constrânsă să renunţe la asocierea cu Steaua Bucureşti. 

Însă, cu câţiva ani în urmă cei de la CSA Steaua erau convinşi că FCSB nu va pătrunde în Ghencea. Mai mult, Iulian Miu a spus, în trecut, că este dispus să demisioneze, dacă scenariul va deveni realitate. 

Miercuri, la Orange Sport, fostul fundaş al Stelei a fost pus în faţa declaraţiei sale. Iulian Miu a transmis că mai are contract încă doi ani, dar că lucrurile s-au schimbat în jurul echipei. 

"(n.r. - zâmbeşte) Hai să spun... În perioada aia pentru mine şi pentru mulţi lucrurile erau clare. Sunt doi ani de atunci. 

De atunci am mai semnat două contracte, mai am contract încă doi ani. Eram mult mai conectat cu ce se întâmpla la prima echipă şi în urma acelor informaţii am dat declaraţia. Lucrurile s-au schimbat, s-au schimbat miniştri, s-a schimbat şi comandatul. Eu ştiam că sunt nişte litigii, că nu poate să joace. Spun ce ştiam atunci şi oamenii îmi dădeau asigurări că nu va juca. 

(n.r. - Dacă e o greşeală că FCSB joacă în Ghencea) S-au schimbat şi miniştri, prim-miniştri, lucrurile s-au dus într-o anumită direcţie. E greu să spui, când s-au semnat contractele. Au ajuns să joace", a declarat Iulian Miu, pentru Orange Sport. 

Ce spun ultimele decizii din instanţă, în conflictul FCSB - Steaua 

Înalta Curte de Casţie şi Justiţie (ÎCCJ) a decis, în şedinţa din 28 martie, să trimită spre rejudecare cauza în procesul de palmares dintre CSA Steaua Bucureşti şi FCSB. 

Astfel, rămâne în vigoare decizia luată pe fond de Tribunalul Bucuresti - care a acordat CSA Steaua palmaresul din perioada 1947-2003, adica inclusiv perioada AFC Steaua (1998-2003).

Afla mai multe despre: iulian miuiulian miu csa steauasteaua fcsb 

viewscnt
Articole similare