You are here:

Dinamo - FCSB are o câştigătoare detaşată. Antrenorul care a scris istorie: ”N-am cum să nu ţin cu echipa mea de suflet”

Dinamo - FCSB are o câştigătoare detaşată. Antrenorul care a scris istorie: ”N-am cum să nu ţin cu echipa mea de suflet”

FCSB

Comentarii

Laurenţiu Reghecampf (49 de ani) a prefaţat duelul dintre FCSB şi Dinamo, unul ce este programat la sfârşitul acestei săptămâni.

Reghecampf, verdict fără menajamente înainte de derby: ”FCSB va câştiga fără probleme"

Dinamo şi FCSB îşi dau întâlnire într-un derby de mare angajament şi intensitate duminică, de la ora 21:00, în etapa a 13-a din Superliga României.

Se anunţă unul dintre cele mai echilibrate dueluri directe din ultimii ani între cele două mari rivale, mai ales că Dinamo este peste FCSB în clasament în momentul de faţă.

Despre ”Eternul Derby” a vorbit şi Laurenţiu Reghecampf. Tehnicianul român este convins că fosta sa echipă, anume FCSB, nu va avea nici măcar o problemă în a câştiga derby-ul de pe Arena Naţională.

"Din punctul meu de vedere, FCSB are prima şansă. Şi n-am cum să nu ţin cu echipa care îmi este în suflet. Eu cred că FCSB va câştiga fără niciun fel de problemă", a declarat Reghecampf, conform Sport.

În clasament, Dinamo este pe locul 5, cu 18 puncte acumulate în 12 meciuri jucate, în timp ce rivala FCSB ocupă locul 7, cu 16 puncte strânse. Astfel, în cazul unei victorii, aşa cum arată previziunea lui ”Reghe”, campioana i-ar depăşi pe ”câini” după duelul direct.

Laurenţiu Reghecampf a fost antrenor la FCSB în două rânduri. Mai întâi în perioada 2012-2014, când a devenit de două ori campion al României şi a ajuns până în optimile Europa League, şi în intervalul decembrie 2015 - mai 2017.

Afla mai multe despre: fcsbdinamo fcsblaurentiu reghecampfsuperliga 

viewscnt
Articole similare