Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E liber Nagelsmann. Ia-l la naţională”. Propunere în direct pentru România! ”Nu poţi la Bayern să faci Football Manager” | EXCLUSIV

”E liber Nagelsmann. Ia-l la naţională”. Propunere în direct pentru România! ”Nu poţi la Bayern să faci Football Manager” | EXCLUSIV

Bayern Munchen

Comentarii

Julian Nagelsmann (35 de ani) nu mai este de antrenorul lui Bayern Munchen. Această veste venită din Germania a fost analizată şi în studioul Orange Sport, unde tânărului antrenor german i s-a găsit repede un nou angajament: la naţionala României!

Ziua de vineri, 24 martie, a fost una extrem de agitată la Bayern Munchen.

Clubul l-a demis, cu efect imediat, pe Julian Nagelsmann, antrenorul din ultimele două sezoane, şi i-a găsit repede înlocuitor, în persoana lui Thomas Tuchel.

Aceste decizii au surprins lumea fotbalului mondial şi nu numai, prin faptul că Bayern Munchen era cunoscut drept un club serios, profesionist, care nu îşi schimbă antrenorul în mijlocul sezonului.

Totuşi, conducerea bavarezilor a apelat la această schimbare urgentă de la nivelul băncii tehnice într-un moment cheie al sezonului, cu puţin timp înainte de derby-ul cu Borussia Dortmund şi sferturile de finală din Champions League, cu Manchester City.

Nagelsmann, posibil înlocuitor pentru Edi Iordănescu? ”Nu poţi la Bayern să faci Football Manager” | EXCLUSIV

Astfel, rămas liber de contract, Julian Nagelsmann a fost propus, mai în glumă, mai în serios, la naţionala României, pentru a-i lua locul lui Edi Iordănescu.

”E liber Nagelsmann. Dă-i un milion (n.r. de euro) şi ia-l la naţională”, a declarat jurnalistul Cristi Costache, la Orange Sport.

Despre situaţia lui Julian Nagelsmann s-a pronunţat şi Mihai Stoica. Acesta a subliniat că tânărul tehnician neamţ nu era de nivelul unui club precum Bayern, dar totuşi nu înţelege cum campioana Germaniei nu are inspiraţie când vine vorba despre alegerea antrenorilor.

”Ai avut trei egaluri la rând (n.r. în Bundesliga), se apropie meciul cu Dortmund. Pep Guardiola nu cred că vede cu ochi buni schimbarea asta (n.r. venirea lui Tuchel).

De ce Bayern, care e cel mai bine organizat club şi este condus de foşti jucător, nu are un profil de antrenor care să aducă? Cei aduşi nicio legătură nu au intre ei. 

Şi eu m-am speriat când am văzut aşezările alea fantasmagorice. Rămâi la Hoffenheim. Nu poţi la Bayern să faci Football Manager (n.r joc video)”, a adăugat Mihai Stoica.

Ca o coincidenţă, sau nu, tot vineri, în cadrul conferinţei de presă premergătoare partidei cu Andorra, Edi Iordănescu a anunţat că nu va mai continua pe banca naţionalei României, dacă nu va reuşi calificarea la Campionatul European din 2024.

Totuşi, se pare că Julian Nagelsmann nu va sta mult timp fără angajament. Printre cluburile care îl doresc se vehiculează următoarele nume: Real Madrid, Tottenham şi Chelsea.

Afla mai multe despre: nagelsmannbayern munchenechipa nationala 

viewscnt
Articole similare