Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E o altă problemă”. Radaslavescu nu mai scapă: ”Eşti Mbappe să joci?”. Un alt jucător de la FCSB, vizat şi el | EXCLUSIV

”E o altă problemă”. Radaslavescu nu mai scapă: ”Eşti Mbappe să joci?”. Un alt jucător de la FCSB, vizat şi el | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat partida de la Ovidiu contra Farului, dar un subiect important a fost şi cel al schimbării lui Eduard Radaslavescu (19 ani) din minutul 28. Experţii Orange Sport au ”pus lupa” asupra celor întâmplate cu tânărul jucător al liderului din România.

FCSB s-a impus pe terenul celor de la Farul Constanţa, scor 1-0, în etapa a doua din play-off-ul Superligii României.

Cel mai fierbinte moment al meciului a fost schimbarea lui Eduard Radaslavescu din minutul 28 cu Octavian Popescu. Iar reacţiile au curs în lanţ după acest episod.

La o zi distanţă, în cadrul emisiunii ”Minutul 91” de la Orange Sport, Basarab Panduru a analizat din nou situaţia în care a ajuns Radaslavescu, jucător pe care l-a sfătuit să plece de la FCSB şi să meargă din nou sub comanda lui Gică Hagi.

Un alt jucător al roş-albaştrilor a fost şi el vizat în mod direct de discursul expertului Orange Sport.

Jucătorului de la FCSB i s-a arătat uşa spre Farul: ”Acolo joci”

"De ce să se ducă la Botoşani sau la Sibiu? Du-te la Rege, că acolo joci. Cine te bagă dintre toţi ăştia, Hermannstadt, Botoşani şi Farul? Era de dus la Botoşani? Nu ştiu dacă jucai... Te baţi cu David acolo, că are şi ăla trei goluri.

La Farul joacă şi trei, patru de U21. Poate şi David e un jucător foarte bun, ai o problemă, că el a jucat deja acolo. Şansa la FCSB s-a ivit că s-a accidentat Pantea. Deci tu ai rămas, deşi nu aveai nicio şansă.

Eşti la vârsta la care trebuie să joci. Asta cu umilinţa... Nu ştiu ce să zic. Cred că un antrenor poate schimba în minutul 28. Dacă ai discutat cu el, i-ai spus ce vrei de la el... 

E o altă problemă acum. El poate juca în dreapta? De ce nu l-ai băgat fundaş dreapta? Că e accidentat Pantea, bagă-l fundaş dreapta. Îi ceri să joace ce? Că la Tavi Popescu e aceeaşi discuţie.

Eşti Mbappe să joci pe toate astea? Dacă ai calitate de numărul 10, ce să cauţi în dreapta? Eu cel mai bine îi înţeleg, că şi eu am avut probleme în cariera mea", a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport. 

Neimpresionat de schimbarea din minutul 28 a fost şi Constantin Zotta, care a fost luat prin surprindere doar de titularizea lui Eduard Radaslavescu. 

"Au fost zeci de situaţii similare la FCSB, schimbau câte trei, patru la pauză. Ne aşteptam la aşa ceva. Poate minutul ăla spune ceva, dar pe mine m-a surprins că e titular.

Când l-am văzut în echipă, nu mi-a venit să cred. Poate nu a fost nici cel mai slab de pe teren, nici cel mai bun...", a completat fostul arbitru, la Orange Sport.

Eduard Radaslavescu a bifat 19 meciuri în acest sezon în toate competiţiile pentru FCSB, totalizând 403 minute.

Afla mai multe despre: fcsbeduard radaslavescusuperligafarul 

viewscnt
Articole similare