Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Echipa asta se poate salva de la retrogradare”. Speranţe mari înainte de play-out

”Echipa asta se poate salva de la retrogradare”. Speranţe mari înainte de play-out

Superliga

Comentarii

Antrenorul celor de la Botoşani, Bogdan Andone (49 de ani), a prefaţat duelul cu U Cluj, din prima etapă a play-out-ului din Superliga României.

FC Botoşani va începe play-out-ul de pe ultima poziţie, iar în primul meci va juca pe terenul celor de la U Cluj, vineri, 15 martie, de la ora 17:30.

”Un nou început pentru noi”. Sunt ultimii, dar încă speră la evitarea retrogradării

În conferinţa de presă premergătoare partidei din Ardeal, Bogdan Andone s-a arătat încrezător înaintea debutului în play-out şi că poate să scape cu Botoşani de la retrogradare.

Antrenorul moldovenilor a explicat cum va realiza acest lucru. Este un simplu calcul matematic.

"Acest play-out ar trebui să fie un nou început pentru noi, în care să facem tot ce ţine de noi, de fiecare în parte şi ca echipă, să strângem punctele necesare să rămânem în Liga 1. E destul de simplu din punctul meu de vedere, nu sunt foarte multe de spus: trebuie să facem punctele necesare ca să rămânem în Liga 1

Meciul de vineri contează pentru că este primul joc. Tot timpul e un joc important, contează din punct de vedere al moralului, al punctelor, al faptului că vor urma două săptămâni de pauză în care ne vom putea pune la punct. E un joc important pe care trebuie să îl abordăm bine, cu multă atenţie.

Suntem pe poziţia pe care suntem, părem puţin rupţi de locurile de baraj, dar din punctul meu de vedere nici nu se pune problema, nu există aşa ceva, cred cu tărie că echipa asta se poate salva de la retrogradare", a declarat Bogdan Andone, înainte de meci.

Afla mai multe despre: superligabotosanibogdan andone 

viewscnt
Articole similare