Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa de fotbal feminin a lui Gică Hagi, debut incredibil. O jucătoare a marcat 7 goluri. Cât s-a terminat meciul

Echipa de fotbal feminin a lui Gică Hagi, debut incredibil. O jucătoare a marcat 7 goluri. Cât s-a terminat meciul

Farul Constanța

Comentarii

Echipa de fotbal feminin a Farului a debutat cu un meci incredibil, în prima etapă din Liga a 2-a.

Săptămâna trecută, clubul la care Gică Hagi este acţionar majoritar a anunţat că şi-a înfiinţat şi echipă de fotbal feminin.

Farul Constanţa a început din Liga a 2-a la fotbal feminin şi duminică a avut primul meci.

Echipa de fotbal feminin a Farului, scor incredibil. La pauză era 5-0

Echipa de fotbal feminin a Farului a debutat oficial în Liga 2 cu o victorie zdrobitoare. În prima etapă din noul sezon, fetele lui Ionuţ Florea au jucat împotriva lui CS Nicu Gane Fălticeni, pe teren propriu.

Farul s-a impus cu un incredibil 14-0. La pauză, tabela arăta 5-0. Cea mai bună jucătoare a meciului a fost Nicolaeta Deca, cea care a înscris nu mai puţin de 7 goluri (17, 22, 36, 49, 67, 72 şi 76).

Celelalte goluri au fost înscrise de Crina Rida (29 şi 31), Andreea Laiu (44), Nicoleta Putin (47), Bianca Bălan (53) şi Aurelia Stoica (57 şi 79).

Gică Hagi şi-a făcut echipă de fotbal feminin

Farul Constanţa a decis să intre în galeria cluburilor importante care au optat şi pentru dezvoltarea unei echipe de fotbal feminin.

Echipa feminină a Farului a început din Liga 2, dar conducerea clubului şi-a propus să o transforme într-una dintre cele mai bune echipe din România.

”Fotbalul este un fenomen care în ultimii ani şi-a câştigat foarte mulţi suporteri şi în rândul doamnelor, domnişoarelor. Cred că vedem cu toţii impactul pe care îl au partidele de fotbal feminin la nivel mondial, implicarea în această direcţie care există la toate formaţiile de top din Europa.

Aşa cum am spus mereu, Farul este echipa tuturor dobrogenilor, iar înfiinţarea acestei echipe nu este decât o normalitate prin care dorim să oferim aceleaşi bucurii, împliniri, tuturor celor care iubesc Farul, indiferent de sex‘’ a spus Tiberiu Curt, vicepreşedintele clubului, într-o declaraţie făcută în urmă cu o săptămână.

De pregătirea echipei de fotbal femini a Farului se ocupă antrenorul Ionuţ Florea, ajutat de secundul Marius Cojocaru şi de preparatorul fizic Cristina Bujin.


 

Afla mai multe despre: farul 

viewscnt
Articole similare