Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Echipa mă ascultă şi avem rezultate”. Concluziile lui Nicolo Napoli după U Craiova 1948 - Botoşani 1-0: ”Sperăm să rejucăm meciul cu Sepsi”

”Echipa mă ascultă şi avem rezultate”. Concluziile lui Nicolo Napoli după U Craiova 1948 - Botoşani 1-0: ”Sperăm să rejucăm meciul cu Sepsi”

FC U Craiova

Comentarii

Nicolo Napoli (61 de ani) a tras concluziile după victoria reuşită de U Craiova 1948 în faţa celor de la FC Botoşani, în Bănie.

U Craiova 1948 a învins-o pe FC Botoşani, pe teren propriu, scor 1-0, într-un meci contând pentru etapa a 28-a din Superligă.

George Ganea a deschis scorul în finalul primei reprize, în minutul 45, când a primit o pasă în faţa porţii, de la Blănuţă, şi l-a învins pe Pap.

În minutul 55, FC Botoşani a trecut pe lângă egalare, când Paramatti a respins cu o lovitură de cap de pe linia porţii o minge trimisă de Dragu.

Reacţia lui Nicolo Napoli după U Craiova 1948 - Botoşani 1-0: ”Echipa mă ascultă şi avem rezultate”

La finalul meciului, Nicolo Napoli a fost mulţumit de victoria obţinută şi de jocul făcut de jucătorii săi, care i-au respectat sarcinile tactice.

”Un meci de luptă. Cred că echipa mă ascultă şi avem rezultate. Am făcut un meci bun, la nivel tactic. Suntem fericiţi că am câştigat. A fost un meci greu.

Sperăm să rejucăm meciul cu Sepsi, dar mai avem un meci cu Hermannstadt şi sperăm să luăm cele trei puncte. 

Cheia partidei a fost că băieţii au făcut foarte bine tactic faza defensivă. Important este că am câştigat trei puncte.

Avem două zile de pauză, ne recuperăm puţin şi după mergem la Hermannstadt”, a declarat Napoli, după meci.

În ultima etapă a sezonului regular, U Craiova 1948 va juca în deplasare cu Hermannstadt, duminică, 12 martie

Afla mai multe despre: nicolo napolicraiova 

viewscnt
Articole similare