Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Este ridicol!”. Jucătorii Germaniei nu concep cum au pierdut în faţa Japoniei: ”Era cel mai important meci al nostru. Am jucat bine”

”Este ridicol!”. Jucătorii Germaniei nu concep cum au pierdut în faţa Japoniei: ”Era cel mai important meci al nostru. Am jucat bine”

Cupa Mondială

Comentarii

Germania a făcut o ”Argentină” şi a pierdut la debutul la Cupa Mondială, dar nu oricum. La fel ca naţionala ”albicelestă”, a avut avantaj minim la pauză, dar a fost întoarsă în partea secundă, pentru ca la final să rămână cu zero puncte.

Germania a fost a doua mare favorită care pierde la debutul la Campionatul Mondial din Qatar, după surpriza negativă produsă de Argentina, pierzătoare în faţa Arabiei Saudite.

Naţionala pregătită de Hansi Flick a pierdut cu Japonia, scor 1-2, după ce a condus la pauză.

La finalului meciului, fiecare a atacat pe fiecare. Selecţionerul le-a reproşat anumite lucruri jucătorilor, iar acesta, la rândul său, a fost criticat pentru anumite decizii tactice.

”Este ridicol!”. Jucătorii Germaniei nu concep cum au pierdut în faţa Japoniei: ”Era cel mai important meci al nostru. Am jucat bine”

Dar nici jucătorii nemţii nu s-au lăsat mai prejos. Thomas Muller şi Manuel Neuer au tras concluziile eşecului de la debutul la Cupa Mondială.

Thomas Muller caracterizează înfrângerea ca pe un ”ridicolă” şi consideră că echipa Germaniei nu a fost eficientă la finalizare.

”Simt că am jucat bine în cea mai mare parte a meciului, dar în fotbal trebuie să transformi superioritate în goluri. Azi nu am fost eficienţi.

Este ridicol să începem cu o înfrângere, dar dacă te uiţi la modul în care am încasat golurile nu poţi să spui că a fost un eşec nemeritat. Trebuie să procesăm ce s-a întâmplat, chiar dacă nu e niciodată simplu să accepţi un eşec”, a declarat Muller, după eşecul cu Japonia.

Căpitanul Manuel Neuer a reacţionat şi el la capătul meciului dintre Germania şi Japonia.

”Am controlat meciul, dar apoi i-am permis adversarului să intre în joc. Dacă nu arăţi că eşti prezent, plăteşti. Aşa s-a întâmplat astăzi. Am pierdut pentru că am ratat foarte multe ocazii de gol, e clar. Nici nu ne-am apărat bine.

Japonia a pus presiune în duelurile unu contra unu, noi nu am fost nici calmi. Aveam nevoie de o poziţionare mai bună, aşa cum am avut în prima repriză.

Trebuie să ne îmbunătăţim din multe puncte de vedere. Acesta era cel mai important meci al nostru şi l-am pierdut. Trebuie să arătăm o altă faţă contra Spaniei, care e cel mai dificil adversar”, a transmis şi Neuer.

Germania şi Spania se vor întâlni duminică, 27 noiembrie, de la ora 21:00, în etapa a doua din grupa E.

Afla mai multe despre: germaniacm 2022 

viewscnt
Articole similare